brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Szaman

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Szaman taki lepszy Nekromanta ?

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Re: Szaman taki lepszy Nekromanta ?

Postprzez ithen » 01 Paź 2010, 13:53

Wg mnie szaman znajduje się w klasie o oczko wyżej od Necro. Przynajmniej takie sprawia wrażenie na Gameplay'u. Ma zdecydowanie więcej ofensywnych skilli, a te defensywne są z pewnością i mocniejsze i bardziej spektakularne. Dowiemy się na bank, gdy będziemy mieli pełny dostęp do tej klasy, ale coś czuję, że będzie mocny.
Dla fanów Necro.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez FacelessOne » 01 Paź 2010, 21:04

Dodatkowo możliwość walki dwiema broniami... hmm będzie się działo!
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Kanaga » 05 Lut 2011, 11:06

Szaman jako klasa postaci,od pierwszej chwili przypadła mi do gustu.Dlatego,że jego techniki walki powiązane są mentalnie z moim życiem codziennym co mi sie podobo.ten styl władania sznurami aky,który po dzis dzień jest stosowany przez nas.Druga sprawa dlaczego grałbym sobie Szamanem w wolnych chwilach,to iż na chwile obecna niema tutej alternatywy dla druida,który był moim primo numerem.
Przepraszam za błędy ortograficzne spowodowane moją dysortografią.
Awatar użytkownika
Kanaga

Dołączenie: 08 Sty 2011, 11:11
Miejscowość: Krasnystaw

Postprzez Suqub » 06 Lut 2011, 08:38

Kanaga napisał(a):Szaman jako klasa postaci,od pierwszej chwili przypadła mi do gustu.Dlatego,że jego techniki walki powiązane są mentalnie z moim życiem codziennym co mi sie podobo.ten styl władania sznurami aky,który po dzis dzień jest stosowany przez nas.
Czy mógłbyś rozwinąć tą kwestię ?? Dość intrygująco opisałeś tą kwestię :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Kanaga » 06 Lut 2011, 16:57

Kolego sympatyczny Jakubie...

34 1020 1563 0000 5502 0055 3222 -PKO 200zł,-tytułem "wiedza"

W dzisiejszych czasach wiedza kosztuje.Dlatego Panie Szanowny prosze o wpłate to wtedy porozmawiamy inaczej.
Bez problemu rozwine Ci o co idzie,ale czy potrafiłbyś "je" zastosować z realnym życiu celem zmiany Twojej sytuacji społecznej.Ścieżka którą chciałbyś podążyć to nie spawanie płotu tylko mistena ciężka praca która koliduje ze światem jaki znasz.Bez urazy oczywiście,tym optymistycznym akcentem pozostawiam CIebie w kontemplacji.
Przepraszam za błędy ortograficzne spowodowane moją dysortografią.
Awatar użytkownika
Kanaga

Dołączenie: 08 Sty 2011, 11:11
Miejscowość: Krasnystaw

Postprzez Suqub » 06 Lut 2011, 20:22

Yyy, w takim razie podziękuję... Ale nie powiem, coraz ciekawiej się zapowiada.
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 14:10

Ludzie ciągle porównują Witch Doctora (sorki, przyzwyczajenie do tego określenia) do Nekromanty. Albo o zgrozo, że WD zastępuje Nekromantę. I na forach Diablo pojawiali się wzburzeni fani Nekromanty z tekstami "jak śmie!" "To marne zastępstwo dla tej wspaniałej klasy!" "To jakaś kpina!" itd.

Już pomijając sam fakt, że D3 miało zaoferować 5 kompletnie nowych klas (i to poniekąd zrobili). by w każdej części diablo pograć inną klasą. Tylko Barbarzyńca się dwa razy pokazał. I na tym będzie i powinien być koniec. Diablo III to nie sequel dwójki a kompletnie nowa gra i ma nowe rzeczy zaoferować.

Co do Witch Doctora, na początku wydawał mi się zbyt szamanistyczny, ale jego umiejętności te Crowd Control jakim dysponuje, wariacje z szarańczami, eksplozjami i Zombie są przeciekawe. To najoryginalniejsza ich kreacja moim skromnym zdaniem. Dlatego u mnie pójdzie na "pierwszy ogień". Choć styl Wizarda również przypadł mi do gustu zupełnie inne skille jakie miała Czarodziejka z D2.

Właściwie Blizzard zasługuje na pochwałę bo stworzył naprawdę bardzo ciekawy zestaw postaci. Na ankietach nie ma lidera jeśli chodzi o ulubioną postać, każdy dostaje mniej więcej taką samą ilość punktów. Więc cel jakim było usatysfakcjonowanie oczekiwań fanów został spełniony. Ja bez wątpienia zagram każdą klasą. Jednak WD jest wg. mnie najciekawszy i z wielką przyjemnością zacznę z nim grę.

Nie podobał mi się barbarzyńca w D2, Nekromanta nie był zły, ale denerwowało mnie to przesadne jego poleganie na sługusach. W d3, Barbarzyńca ma świetne i ciekawe umiejętności które na serio wszystko niszczą na swojej drodze i dają takie poczucie ogromnej siły. WD będzie dużo aktywniejszy od Nekomanty, będzie mieć sporo umiejętności które pozwolą mu przeżyć w kryzysowych sytuacjach, a przyzywane potwory nie będą za niego odwalać całej roboty .

Do tego dojdą nowe kombinacje z runami, wybór umiejętności- a możemy mieć ich tylko 7. To nas zmuszać będzie do ciągłych wyborów.

Z niecierpliwością czekam na D3, i pozdrawiam wszystkich fanów Diablo, WD oraz innych klas :)
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Arthas » 08 Wrz 2011, 11:15

szaman to shaman nie witch doctor, bardziej pasuje do czarownika ( jak w tej starej reklamie "czarownik czarownik gdzie jest kropelka zepsuć mi sie pokrętło od radia" czy jakoś tak... Co do nekrasia to był bardziej mroczny i to chyba mi się w nim najbardziej podobało, jesli WD będzie taki kolorowy to nie ma szans do necra. Co do umiejętności zobaczymy...
Awatar użytkownika
Arthas

Dołączenie: 08 Wrz 2011, 01:21
Miejscowość: Gorzów Wlkp

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Powróć do Szaman

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ