brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Sanktuarium

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Sanktuarium w Diablo 3

Świat Diablo.
Wyślij odpowiedź
33 posty(ów) • Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Sanktuarium w Diablo 3

Postprzez Suqub » 29 Paź 2010, 07:58

Przestańcie :!: Mój znajomy miał racje.
Cytat:
"Wole się nie zagłębiać w szczegóły z D3. Bo im więcej będę na ten temat wiedział tym więcej nie przespanych nocy przede mną"
I kolega miał racje :) Muszę przestać udzielać się na forum i czytać "te głupoty". Im więcej informacji, tym większe podniecenie rośnie w moim organizmie :)
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez malami » 02 Lis 2010, 12:14

podniecenie może chwilowo opaść ale z pewnością powróci ze zdwojoną siłą, nawet nie wiesz kiedy ;)

A tak swoją drogą muszę poczytać te rozpiski bo jednak trzeba być na bieżąco z informacjami o grze :)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez BialyMurzyn » 25 Kwi 2011, 15:49

dexter1234 napisał(a):
No ja się z tobą nie zgadzam, mimo że Diablo nie należy do aż tak rozbudowanych gier jak Baldur ale akurat świat jest b. ciekawy, a jego perspektywę poszerzają jeszcze książki fantasy dotyczące Sanktuarium. Co do fabuły, mam nadzieję że nas zaskoczy i będzie na poziomie.

Racja co do sprawy z książkami.
Ludzie którzy są wiernymi fanami serii Diablo i pomimo długo-trwającego okresu rozbudowy #3 chętnie by ujrzeli napewno i przybliżone tereny z D2 jakim są równiny (akt 1 ) i pustynia ( akt 2 ) ale i również coś nowego czym może byc tajemnicze zaginione Ureh z ksiązki pt "Królestwo Cienia"
Tereny Zachodzniej Marchii i okalające je poszarpane mroźne szczyty górskie gdzie pod ich powierzchnią czai się siedziba pierwszych królów oraz miejsce kultu Astrogi książka pt "Pajęczy Księżyc" oraz obszary z takich książek jak "Dziedzictwo Krwi" i "Czarna Droga" bynajmniej ja bym chciał to wszystko pozwiedzac w grze i wypelniac questy zwiazene z ksiazkami ;) np
Gramy Nekro jesteśmy przykładowo w 3 Akcie D3 wcielamy się w Zayl'a i mamy za zadanie zabic Astroge lub coś podobnego.
Napewno wykorzystanie takiej możliwości skusiła by jeszcze paru graczy przez co podciągnął by się ranking gry.
BialyMurzyn

Dołączenie: 20 Lut 2011, 18:33

Postprzez Ajantis » 26 Kwi 2011, 14:59

Weźcie panowie niestety pod uwagę, że po jakimś czasie fabuła w Diablo i tak schodzi na plan dalszy - po miesiącu nie zwracamy na to uwagi i jedyne czego chcemy to zdobyć jak najlepsze itemki i lvl ;)
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez ithen » 10 Maj 2011, 19:48

@BiałyMurzyn Widzę, żeś oczytany i wiedzę posiadasz odpowiednią do operowania terminami w świecie Sanktuarium. Muszę przyznać, że o połowie rzeczy nie dość, że nie wiem, to i nawet nie słyszałem ;) Impressive. Na pewno jest tak jak mówisz: nawiązania do odpowiednich książek i wątków nie tyle podniesie przyjemności płynące z gry, co wręcz zapewni dreszcz emocji i gęsią skórkę na plecach:) Zerknę do podanych przez Ciebie tytułów, to może będę mógł coś więcej w tym temacie się rozwodzić.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 15:33

Na innym forum już też o tym pisałam.

Właśnie pojawienie się wspomnianego miasta Ureh w książce Królestwo Cienia, które pojawiało na trailerze do D3, tapetach i concept artach, ludzie liczą, że spotkamy Zayla.
Ja liczę, że będzie rónież wspomniany motyw Bartuc'a, brata Horazona, Krwawego Maga, co stworzył zbroję która nadaje mu demoniczne moce.

Świat Sanktuarium może zaoferować naprawdę wiele.

Liczę, że będzie możliwość odwiedzenia wyspy Amazonek Philios, która również pojawiła się na gigantycznym arcie na stronie blizzarda.

liczę też na lokacje a la act 3, widzę, że ludzie nie przepadali za bezkresem dżungli, ale ja je osobiście uwielbiam. Kurast było przewspaniałe, a bezkresy drzew miały doprowadzać do szaleństwa. :D

Caeldum wydaje się być bardzo ciekawe. Zdaje mi się, że będzie sporo wątków RPG tam. ponieważ z tego co było do tej pory napisane na internecie wynika że to małe imperium spotyka podobny los co Kurat, - korupcja wśród głów państwa.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Lerciu » 07 Maj 2012, 10:29

Trzeba brać pod uwagę to, iż z pewnością Blizzard musi przygotować sobie pole do manewru na możliwe dodatki do D3.
Czyli nie oddadzą w nasze ręce całego kontynentu(tak jak w przypadku WoW'a), tylko jego część ;/ (od powstania WoW'a na mapach zawsze były nienazwane i niedostępne krainy)
Podobnie miała się sprawa z SC2, gdzie przyszło nam grać tylko na kilku rodzajach planet - na ostatnim blizzconie została przedstawiona rozgrywka single player na planecie pokrytej śniegiem.

Oby tylko nie wysłali nas w kosmos, tak jak to zrobili w dodatku do WoW'a The Burning Crusade :D
Awatar użytkownika
Lerciu

Dołączenie: 07 Maj 2012, 10:07

Postprzez Zodd » 07 Maj 2012, 11:20

Blizz na bank zostawia sobie furtkę na nowe aspekty dotąd nam nieznane do dodania w dodatkach do D3. W końcu to też i biznes i trzeba zarabiać. Jednak jak dotąd Blizz świetnie potrafił stwarzać klimat i niebanalną fabułę.
Sam bardzo lubię poznawać fabułę gry. Więc na bank będę chciał wszystkiego wysłuchać i wszystko przeczytać co nam Blizz w D3 zaserwuje. Już sama beta pokazała jak dużo pracy w ten świat włożyli oraz jak bardzo rozbudowała się fabuła. Ja czekam z niecierpliwością na możliwość zapoznania się z tym co nam Blizz przygotował i każdy spojler dotychczas zaprezentowany tylko ten głód zagrania pogłębia.
Awatar użytkownika
Zodd

Dołączenie: 06 Maj 2012, 15:12
Miejscowość: Słupsk

Postprzez npantera » 14 Maj 2012, 21:19

Jestem również ciekaw jak to będzie z dodatkiem do D3 ;)
Do jakiego momentu fabularnego uda nam się dojść teraz, a na jakim skończymy, grając w dodatek.
npantera

Dołączenie: 14 Maj 2012, 20:57

Postprzez Ramsey » 15 Maj 2012, 16:33

Ja jestem pewna, że pojawi się motyw Ureh w dodatku, ponieważ miasto to pojawiło się w pierwszym opublikowanym cinematicu ("I don't think it's safe here").
Miasto to pełniło kluczową rolę jeśli chodziło o zwalczanie pomiotów piekła i z ogromnym wręcz oddaniem czciło Archanioły i Światło. Reszta jest w książce "Królestwo Cienia", bardzo ciekawa książka, polecam :)

Poza tym z tego co usłyszałam od ludzi co już przeszli Normala wynika, że w istocie końcówka D3 jest otwarta i sugeruje ciąg dalszy historii.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

PoprzedniaNastępna

Wyślij odpowiedź
33 posty(ów) • Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4

Powróć do Sanktuarium

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ