brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Sanktuarium

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Sanktuarium w Diablo 3

Świat Diablo.
Wyślij odpowiedź
26 posty(ów) • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Re: Sanktuarium w Diablo 3

Postprzez KAPITAN BOMBA » 04 Wrz 2010, 00:42

Wg mnie diablo 3 jest zbyt mało mroczne, juz wcześniej była petyja graczy, aby stworzyli świat ciemniejszy spowity cieniem i mgłą, niestety wynik wciąż jak dla mnie jest niezadowalający.
To jest PODŁA reklama! - nie klikaj jeżeli nie chcesz nie klikaj
[/center]
KAPITAN BOMBA

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:35

Postprzez Suqub » 07 Wrz 2010, 23:37

Pamiętam tą petycję, ale mnie odpowiada takie D3 jakie jest teraz ;)
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53

Postprzez ithen » 01 Paź 2010, 14:32

Petycja, pod którą podpisało się 50 000 internautów, została odrzucona. Zimna kalkulacja. Nawet jeśli stracą połowę z tych 50 tysięcy, to zyskają dzięki temu masę fanów, którzy wcześniej serią Diablo się nie interesowali. Komercjalizacja. Choć wg mnie niewiele osób odrzuci chęć uczestniczenia w tak znamienitym projekcie, jakim jest D3, tylko z powodu jaśniejszych kolorów. Bez względu na to, mam zamiar współtworzyć historię wraz z innymi graczami 8-)
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez Suqub » 02 Paź 2010, 16:24

@ithen myślę dokładnie tak samo jak ty ;) Możliwym jest, że sporo osób grających w WoW'a "przesiądzie" się na D3 :P Nie wiem czy D3 przebije WoW'a ale na pewno społeczność która zbierze się w tej grze będzie zauważalna.
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez malami » 27 Paź 2010, 15:57

Ja sądzę, że nie znamy jeszcze wszystkich krain świata Diablo 3 dlatego chyba nie warto tak bardzo czepiać się wyglądu. Do premiery gry mogą jeszcze sporo zmienić tak jak było to w przypadku Starcraft 2. Gdzie na rok przed premierą jeszcze zmieniano modele jednostek dopracowywano mapy i tym podobne.

Myślę, że świat sanktuarium powinien charakteryzować się różnorodnością. Mamy przecież tutaj zielone polany, pustynne równiny czy nawet dzikie dżungle i podziemia. Co do dżungli mam nadzieję, że rozwiążą to w lepszy sposób niż miało to miejsce w Diablo 2 :P Zbyt często się tam gubiłam.
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez ithen » 27 Paź 2010, 21:33

I o to pewnie miało chodzić:) Dżungla to dżungla, a nie park zabaw;)
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez FacelessOne » 27 Paź 2010, 22:52

Ogólnie to właśnie Dżungla najmniej podobała mi się ze wszystkich 5 aktów D 2 LOD, sam nie wiem dla czego, może ta kolorystyka...
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Suqub » 28 Paź 2010, 07:33

Mnie również nie podeszła :) Jak dla mnie za dużo mieszania. Dżungla zdecydowanie odstawała od konwencji projektu pozostałych krain. Wszystkie inne akty były proste. Szybka sieka i dalej. Takie było D2 :) A dżungla strasznie namieszała :) Taka kraina pasuje do RPG a nie H&S :D
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez malami » 28 Paź 2010, 19:35

Dokładnie, a nie latanie w jednym kierunku i potem zawracanie :P Wszystkie krainy Diablo były bardzo mroczne i przede wszystkim obszerne a taka jedna dżungla z kurduplowatymi pigmejami powodowała, że aż odechciewało mi się gry w tym akcie :P Dlatego szybko chciałam levelować aż do samego diablo. O tak to właśnie on dostarczył mi najwięcej frajdy :) A kiedy się go pierwszy raz zabiło, ojej albo nie będę mówiła co doznałam :p

Podoba mi się, że wrócimy do katedry Tristram :) To jednak fajna sprawa mieć możliwość chodzenia na terenach z pierwszej części gry :)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez FacelessOne » 28 Paź 2010, 20:07

Bardzo fajnym motywem, wspomnianym przez twórców D3, jest nawiązywanie do wydarzeń nawet z Diablo 1, wspomnę o zapiskach króla Leorica, które będzie można znaleźć podczas rozgrywki, gdzie postać opisuje swoje popadanie w obłęd oraz dalsze wydarzenia z fabuły Diablo 1.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

PoprzedniaNastępna

Wyślij odpowiedź
26 posty(ów) • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Sanktuarium

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ