brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Przedstaw się

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Your Kitchen Nightmares.

Kilka słów o sobie.
Wyślij odpowiedź
6 posty(ów) • Strona 1 z 1

Your Kitchen Nightmares.

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 15:47

Witam serdecznie, jestem Ramsey, Gordon Ramsey. I zaraz wam powiem że nie umieccie za grosz gotować :D

Ok, kiepski to był żart, ale od jakiegoś czasu buszuję po forach internetowych pod tym nickiem. Jestem studentką już zaraz trzeciego roku informatyki ze specjalizacją grafika komputerowa. W grach wolę udawać, że jestem facetem (przyzwyczajenie jeszcze z WoW'a) dlatego na polskich forach piszę tak by nie używać zwrotów które miałyby świadczyć o mojej płci, i nie poprawiam kiedy ktoś się do mnie zwróci per "koleś, kolego" itd.

Miałam z tego powodu żenujące nieprzyjemności, ale widząc dojrzałe zachowanie kolegów z obu forów zakończę tą maskaradę i gry pozorów.

Myślę, że możecie się domyśleć dlaczego niektórym dziewczynom zależy by w internecie mylono je z facetami.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Re: Your Kitchen Nightmares.

Postprzez Ajantis » 02 Sie 2011, 16:31

Droga Ramsey! A ja umiem gotować ^^
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Sakal » 02 Sie 2011, 17:00

Kobieta uwielbiająca Szamana, o czymś takim jeszcze nie słyszałem :D Ale co tam , witam drogą panią i całuje rączki 8-)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez FacelessOne » 02 Sie 2011, 17:06

Witamy :)
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 17:55

Ajantis napisał(a):Droga Ramsey! A ja umiem gotować ^^

nie no widać nie znasz tej osoby na którą się powołuję, Gordon Ramsay gnoi zawodowych kucharzy a co dopiero takich zwykłych ludzi...(obejrz sobie South Parka z Creme Freiche ;) )

A Szaman to dla mnie zawsze było idealne rozwiązanie, zaczęło się od WoW'a. Ja zresztą zawsze mam słabość do egzotycznych kultur, a tak się składa, że imperium Azteków, Majów oraz Inków jest moim ulubionym. W WoWie wyszło zatem, że to Trolle Szamani są dla mnie, a w Diablo 3 Witch Doctor.

Uwielbiam cudaczne animacje, ludzi "brzydkich" i rzeczy które łamią ogólnie przyjęte konwenanse /standardy. Rzeczy oryginalne i które niekoniecznie muszą być uwielbiane przez masy ludzi by dostać renomę bycia dobrym.

Mój cudaczny gust jest raczej uwarunkowany tym, że dorastałam z Chłopakami, i zamiast Czarodziejki z Księżyca oglądałam Spider-mana. I tak oto ownuje ludzi na pvp i na raidach byłam swego czasu healer nr 1. A nie lubię się przyznawać do bycia babą, bo od razu faceci zaczynają się inaczej zachowywać niż wcześniej kiedy byli tacy pewni, że jestem jednym z nich, co jest trochę denerwujące. Liczę, że będę rozliczana z tego co wiem/potrafię/mówię niż tego jak wyglądam.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Ajantis » 02 Sie 2011, 19:17

To miało być na zasadzie przekory ^^
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Wyślij odpowiedź
6 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ