brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Przedstaw się

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:)

Kilka słów o sobie.
Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:)

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 20:06

Ale ze mnie cham:P Już zabieram głos w dyskusji, zakładam nowe wątki, a jeszcze się nie przedstawiłem.

Na imię mam Dawid, mam 22 lata. Studiuję na AGH Mechanikę i Budowę Maszyn. Wkrótce zostanę największym pantoflarzem na świecie. Interesuję się piłką nożną(jako gracz, nie kibic), literaturą. Razem z 3 braćmi i 2 kuzynami bardzo mocno interesujemy się tworzeniem gier: planszówki, karcianki przede wszystkim, ale mieliśmy też mały epizod z klasycznym, papierowym RPG. Mamy sporo projektów w szufladzie, ale na razie zrealizowaliśmy tylko kilka. Póki co nie pokazywaliśmy się z nimi szerzej, ale wkrótce spróbujemy:) W dodatku wszyscy jesteśmy namiętnymi graczami.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, na żywą dyskusję wraz z pojawianiem się nowych informacji o D3.

P.S. Póki co na forum zauważyłem tylko 2 aktywne osoby, ale to na pewno tylko przestój spowodowany brakiem nowych informacji od Blizzarda.
Image
didiw

Dołączenie: 09 Wrz 2010, 22:24

Re: Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:)

Postprzez FacelessOne » 11 Wrz 2010, 21:44

Witamy w naszym portalu.

Co do "ciszy na forum" jest to bardziej spowodowane odległą datą premiery Diablo 3 oraz względną młodością portalu :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 21:52

Na pewno się jeszcze rozkręci:) Muszę przyznać, że portal fajnie wygląda. System życia i many(punkty powyżej) jest ciekawy. Przydało by się wymyślić coś na co można by wydawać te punkty, żeby zachęcić ludzi do oceniania i pisania. Na pewno da się coś wykombinować. Na razie jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy, to rangi na forum. Trochę średni, wiem:)
Image
didiw

Postprzez FacelessOne » 11 Wrz 2010, 22:13

Portal posiada swoistego rodzaju sklep, w którym można wykupywać za punkty pewne "cechy,rzeczy itp." ale na razie jest to wyłączone.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 22:37

Super:) Można coś więcej na ten temat?
Image
didiw

Postprzez FacelessOne » 11 Wrz 2010, 22:45

Jak napisałem jest wyłączony, po części właśnie z braku jakiegoś konkretnego pomysłu dotyczącego tego co można za zdobyte punkty "kupować".
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 22:54

Hmm... więc jest pole do popisu dla kreatywnych. Ale dobrze wiedzieć, że coś takiego jest w planach.
Image
didiw

Postprzez Suqub » 12 Wrz 2010, 16:08

Witam, witam i o zdrowie pytam ;) Żywa dyskusja pomiędzy dwoma "graczami" :P ;) Czas aby dołączył się ten "trzeci"
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez didiw » 12 Wrz 2010, 19:06

Zdrowie całkiem całkiem, ale humor beznadziejny. Przegraliśmy dziś mecz otwarcia sezonu. Wynik: 7:5 :roll:
Boisko było mokre jak w półfinale Niemcy-Polska w 74'. Warunki dyktowały grę i wygrał ten kto miał szczęście. Ale muszę przyznać że graliśmy jak banda patałachów. Ech... szkoda gadać.
Image
didiw

Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ