brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Przedstaw się

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Siemankoo

Kilka słów o sobie.
Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Siemankoo

Postprzez PatrykGNS » 03 Lut 2011, 16:04

Witam wszystkich fanów serii!

Jak można się domyślić mam na imię Patryk. Swoją przygodę z "Diablo" zacząłem gdy miałem hmm.... gdzieś ok 8-9 lat, gdy tylko gra pojawiła się w osiedlowej kafejce internetowej, której byłem stałym bywalcem. Od razu zakochałem się w tej serii, więc gdy tylko pod choinką znalazłem nowy komputer zakupiłem sobie oryginalną grę Diablo 2. Niestety internetu dorobiłem się nie dawno więc przez Battle.net'a mam małe doświadczenie (ot tyle co za młodziaka z kumplami w kafejce od czasu do czasu) i bardzo żałuje. Jestem w trakcie instalacji D2 więc postaram się to nadrobić. Moją ulubioną klasą postaci jest Druid. Poza tym tak jak chyba każdy na tym forum nie mogę się doczekać premiery "Diablo III" i mam nadzieje że stanie się nieśmiertelna tak jak jej poprzedniczki. Co do forum mam nadzieje że będzie nam się miło współpracowało, a rozmowy będą miłe, zabawne i kreatywne.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników, a szczególnie szanowną administrację :D
Awatar użytkownika
PatrykGNS

Dołączenie: 03 Lut 2011, 15:34
Miejscowość: DB

Re: Siemankoo

Postprzez Suqub » 03 Lut 2011, 18:01

Hmm, składnie i na temat :) Witam serdecznie kolejną pozytywną jednostkę na Naszym forum
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez FacelessOne » 04 Lut 2011, 20:04

Siema, ja zacząłem grac w D2 tuż po wyjściu dodatku i też od razu wybrałem Druida :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Mr Olo » 05 Lut 2011, 02:07

Witaj Patryk!

Miło gościć kolejnego członk :? ... forumowicza.
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez malami » 15 Lut 2011, 14:30

diablo 3 będzie huuuge :) Jako chyba jedyna kobieta na tym forum mam nadzieję, że kiedyś doczekam się speszyl kolorku dla mnie ;) Witamy i zapraszamy do dyskusji
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ