brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Przedstaw się

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Hej wszystkim

Kilka słów o sobie.
Wyślij odpowiedź
8 posty(ów) • Strona 1 z 1

Hej wszystkim

Postprzez malami » 26 Paź 2010, 13:53

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Edytka i gdy obejrzałam trailery do Diablo 3 od razu stałam się jej fanką. Nie wiem jak wy ale ja nie mogę się już doczekać premiery gry kiedy będą mogła jako Mniszka skopać kilka męskich tyłków podczas rozgrywek player versus player. Mam nadzieję, że będzie mi się tutaj z Wami dobrze rozmawiało i że już wkrótce dowiemy się konkretnych dat odnośnie naszej kochanej gry. Nie powiem For the Horde bo to nie ta bajka ale w sumie posłucham się Decarda Caina i powiem "Stay for a while and listen" ;)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Re: Hej wszystkim

Postprzez Mr Olo » 26 Paź 2010, 15:42

malami napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Edytka i gdy obejrzałam trailery do Diablo 3 od razu stałam się jej fanką. Nie wiem jak wy ale ja nie mogę się już doczekać premiery gry kiedy będą mogła jako Mniszka skopać kilka męskich tyłków podczas rozgrywek player versus player. Mam nadzieję, że będzie mi się tutaj z Wami dobrze rozmawiało i że już wkrótce dowiemy się konkretnych dat odnośnie naszej kochanej gry. Nie powiem For the Horde bo to nie ta bajka ale w sumie posłucham się Decarda Caina i powiem "Stay for a while and listening" ;)

Witamy Cie Edytko - Fanko.
Grałaś kiedyś w D2?
Nie możesz się doczekać? Nie będę mówił za wszystkich, więc powiem: "ja bardziej".
"[...]skopać kilka męskich tyłków[...]" - feministka :roll: ?
Twoja nadzieja o dobrej rozmowie z nami mam nadzieję się spełni.
"[...]wkrótce dowiemy się konkretnych dat[...]" Wątpię :( , chociaż jeżeli mam popatrzeć inaczej, to w porównaniu do czasu jaki już odczekałem, to możemy nazwać "wkrótce".

Pozdrawiam :geek:
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez FacelessOne » 26 Paź 2010, 17:13

Siema, zachęcam do aktywności na forum :)
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Suqub » 26 Paź 2010, 17:39

Edyto, od samego początku coś nas łączy. Jednak ja jestem "Alusem" :D Pirest versia damska ;) :P
A dodatkowo również będę ciachał Mnichem :P
Witam serdecznie
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Metalmilita » 26 Paź 2010, 20:37

Witam również Edytko. Mam też pytanie do użytkowników forum. Czy DIII ma wyjść tylko na PC czy ta odsłona Diablo ma wyjść też na konsole?
Metalmilita

Dołączenie: 26 Paź 2010, 20:28

Postprzez FacelessOne » 26 Paź 2010, 20:45

Siema, nie będzie wersji "konsolowej" Diablo 3, gra planowana jest na PC oraz Makintosze, odnośnie PC z Linuksem jeszcze nie wiadomo.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez ithen » 27 Paź 2010, 00:18

W końcu pierwsza niewiasta ujawniła swoją obecność na portalu. Miło, nawet jeśli ma być feministką ;)
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez malami » 27 Paź 2010, 11:03

Nie no z tym feminizmem to znaczna przesada. Chyba trochę tutaj wystraszyłam moim stwierdzeniem męską publiczność tego portalu :P Nie jestem feministką, bardzo lubię rozmowy z facetami, przynajmniej oni nie są tacy jak reszta kobiet, zawistne, zazdrosne i plotkarskie. Wiadomo mężczyźni też plotkują ale zazwyczaj wywalają wszystko z siebie przy danej osobie a nie jak to jest wśród kobiet plota plotkę pogania.

Faceless oczywiście będę udzielała się chętniej w pozostałych działach. Możesz na mnie liczyć. Oby do premiery była tutaj nas cała chmara :)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Wyślij odpowiedź
8 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ