brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Diablo 2

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Zabawne sytuacja w/podczas grze/gry

Wasze rozważania o nieśmiertelnym Diablo 2.
Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Zabawne sytuacja w/podczas grze/gry

Postprzez PatrykGNS » 03 Lut 2011, 16:14

Powspominajmy !

Jakie zabawne sytuacje przydarzyły się wam (waszym kolegom) podczas gry w Diablo 2? Ja mogę opowiedzieć o sytuacji mego kumpla, a mianowicie jak na tamten czas był on dla mnie pro bo grał już na piekle swoim Barbarzyńcą (grając w kafejce nie tak łatwo a może raczej tanio tego dokonać). No i miał już ostatnią misję w "IV mieście" i był na etapie otwierania pieczęci, stop klatka, pół kafejki przy jednym kompie wszyscy w emocjach bo ktoś właśnie otwiera ostatnią pieczęć burza za oknem atmosfera narasta i nagle bzzzzz..... awaria zasilania wszystkie kompy zdechły, teraz to wydaje się zabawne wtedy nikomu nie było do śmiechu ogólna załamka i wgl.
Awatar użytkownika
PatrykGNS

Dołączenie: 03 Lut 2011, 15:34
Miejscowość: DB

Re: Zabawne sytuacja w/podczas grze/gry

Postprzez Suqub » 03 Lut 2011, 18:03

Haha, :) Już widzę minę twojego kolegi :P Niestety nie miałem tak fascynujących przygód :P Ale chętnie poczytam. Serdecznie zapraszam.
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Kanaga » 05 Lut 2011, 15:22

Dobrz,że nyrwy nie poszły z emocjami i kafejka ocalała od "pieczęci/pięści" w monitora...
Przepraszam za błędy ortograficzne spowodowane moją dysortografią.
Awatar użytkownika
Kanaga

Dołączenie: 08 Sty 2011, 11:11
Miejscowość: Krasnystaw

Postprzez ithen » 09 Lut 2011, 12:43

O żesz... Gdybym był na jego miejscu, to pośród ciszy, która by zaległa, dałoby się słyszeć długi i donośny krzyk: "Kuuuuuurrrr*aaaaaaa!". Pozdro dla Twojego kolegi.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez Wendigo » 06 Mar 2012, 16:01

Widzę złośliwość rzeczy martwych na niesamowicie wysokim poziomie to to była. Ja pamiętam jedynie walkę pvp jaką stoczyłam z kolegą. Mianowicie przez piętnaście minut skakał barbarzyńcą to tu to tam(oczywiście nie ciągle), aż w końcu gdzieś mi się biedaczek zapodział(uciekał, bo nie dawał rady). W końcu jak go znalazłam, to leżał trupem, bo go mobki dorwały prędzej(graliśmy na jakiejś modyfikacji dziwnej, ale to mniejsza rzecz).
Awatar użytkownika
Wendigo

Dołączenie: 27 Lut 2012, 14:04

Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Diablo 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ