brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Hyde Park

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Wasze hobby

Filmy, książki, muza i cała reszta, o której chcecie pogadać.
Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Wasze hobby

Postprzez FacelessOne » 14 Gru 2009, 22:17

Kiedyś lubiłem fajerwerki i kapiszony ale jak mi wybuchło całe pudełko tego odpustowego g**na w rękach to mi się odmieniło... a jeszcze mam trochę znaczków ale je trzymam na czarną godzinę. Czysta z tonikiem to chyba nie zalicza się do hobby?
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Wasze hobby

Postprzez Czaruś » 18 Gru 2009, 20:11

ja tam czasami macham racami na meczach, ale na serio to lubię ogólnie techno pod każdą postacią i dobrze potrenować na siłce. U starego też czasem w warsztacie pogrzebię owiewki i takie sprawy do fur montuję... ogólnie tuning furexów mnie bardzo jara.
Awatar użytkownika
Czaruś

Dołączenie: 18 Gru 2009, 19:43

Postprzez Xcev » 13 Lip 2010, 18:35

hehe fajerwerki i kapiszony jak byłem mały też mnie ciekawiły, ale z wiekiem stało sie to nudne i troche głupie :D :D.
Moje hobby to głównie filmy, uwielbiam ogladac mase filmów i seriali. Mase kasy wydaje na same kino hobby powoli zmienia się w naług ;/
Xcev

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:31

Postprzez Admin » 13 Lip 2010, 21:09

Skoro lubisz seriale, to może zaproponujesz mi jakąś ciekawą pozycję na letnie wieczory?
Ja ostatnio skończyłem oglądać 3 serię( nie lubię słowa "sezon" ) serialu Breaking Bad i stwierdzam, że nie ma lepszego serialu!
Admin
Site Admin

Dołączenie: 14 Lis 2009, 21:16

Postprzez Xcev » 14 Lip 2010, 11:16

Seriale które naprawde mnie zaciekawiły to:
-Prison Break(chociaż niektórzy uważaja go pod koniec jako nudnego i bez sensu, ale mi mimo wszystko cała seria sie podobała)
-Stargate, Stargate Atlantis i Stargate Universe ( oglaądnia na całe wakacje od groma odcinków. Serial jest o gwiezdnych wrotach przez które grupy naukowców, żołnierzy przechodzą po czyym po kilku sekundach pojawiaja się wogóle na innej planecie. Walczą z wrogiem zawierają sojusze badają nowoczesne technologie a wszystko to odbywa sie w NORAD'dzie)
-Dr House (Ale jak dla mnie to dobry serial ale do ogladania raz na jakiś czas, oglądanie tego serialu odcinek po odcinku dla mnie trochę nie ma sensu)
Z polskich seriali to mogę polecic dobre i wszystkim znane "Ranczo"
Xcev

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:31

Postprzez Eduk » 14 Lip 2010, 13:34

O widzę że bardzo ciekawy temat jest :P
Co do Prison Breaka i Stargate nie oglądałem, ale o tym dużo słyszałem oglądając urywki na YouTube wygląda to nawet ciekawie.
A co do polskich seriali, czyli "Ranczo" to jak dla mnie najlepszy serial . Taki polski naturalny :D dużo smiesznych i ciekawych rzeczy sie dzieje. :D
Eduk

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:37

Postprzez bohun]nk[ » 29 Sie 2010, 02:44

Z ciekawych hobby, mój znajomy zbiera swoje obcięte paznokcie, robi to od 11 lat, i zebrał już 3 duże słoiki :+).

Ja natomiast jako hobby... hmm zabrzmi to może dziwnie, ale zajmuje się pszczelarstwem, mój dziadek jest mistrzem pszczelarskim i ma ładną pasieke :+)
Image
Awatar użytkownika
bohun]nk[

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:30

Postprzez FacelessOne » 29 Sie 2010, 21:54

bohun]nk[ napisał(a):Z ciekawych hobby, mój znajomy zbiera swoje obcięte paznokcie, robi to od 11 lat, i zebrał już 3 duże słoiki :+).

Ja natomiast jako hobby... hmm zabrzmi to może dziwnie, ale zajmuje się pszczelarstwem, mój dziadek jest mistrzem pszczelarskim i ma ładną pasieke :+)

No i to się chwali, że tak powiem zajęcie na poziomie, w końcu dzięki pszczołom mamy 1/3 żywności, a sam miód jest w cholerę zarąbisty!!! hehe
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez didiw » 09 Wrz 2010, 22:42

Ja też trochę "w pszczołach grzebię". Szkoda, że u nas na południu w tym roku z miodem bardzo słabo.

Poza tym kiedyś zbierałem znaczki i też trzymam dosyć ciekawą(dzięki wujkowi) kolekcję na czarną godziną. Choć jak siebie znam, nigdy ich nie sprzedam z sentymentu. Teraz nie mam czasu na jakiekolwiek hobby. Próbuję wszystkiego po trochu. Kiedyś namiętnie grałem w WarCry(karcianka), ale upadł. Zaciekawiłem się później Magiciem i miałem sporo pomysłów na talie, ale niestety do ich realizacji nigdy nie doszło, głównie ze względów finansowych.

O jest jedno konkretne hobby! Gram w piłkę nożną w klubie Olimpijczyk Racławice. Obecnie jesteśmy w B klasie okręgu Gorlickiego:) a po meczach pijam piwo "za sklepem". :P
Image
didiw

Dołączenie: 09 Wrz 2010, 22:24

Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ