brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Sanktuarium

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Sanktuarium w Diablo 3

Świat Diablo.
Wyślij odpowiedź
32 posty(ów) • Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4

Sanktuarium w Diablo 3

Postprzez FacelessOne » 14 Gru 2009, 21:55

Świat Sanktuarium nie prezentuje się aż tak bogato, ale dostarcza szerokiego pola do popisu, dzięki czemu umiejętnie stworzona fabuła będzie zarazem zapadać w pamięć i za każdym razem wciągać gracza. Przekonamy się jak zostanie przedstawiony świat w Diablo 3, już wiemy że zobaczymy pustynię oraz lasy, odpowiedniki aktu II o I ale czy Blizzard przełamie schemat Diablo 2 i pokaże świeże jeszcze nie znane rejony Sanktuarium... Jakie tereny chcielibyście zobaczyć w Diablo 3.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Sanktuarium w Diablo 3

Postprzez Czaruś » 18 Gru 2009, 19:59

no graficznie to wygląda bardzo fajnie mnie tam fabuła za bardzo nie interesuje, oczywiście musi być jakiś w miarę sensowny powód zeby zabijać potworki, niby im lepsza fabuła tym lepsza gra ale to raczej dober dla czystych rpg. W diablo ma być sieka too wiem na pewno i fabuła też ma tą siekę zapewnić, sanktuarium spłynie krwią i już nie będzie takie ładnem :D
Awatar użytkownika
Czaruś

Dołączenie: 18 Gru 2009, 19:43

Postprzez FacelessOne » 18 Gru 2009, 20:23

No niby masz rację ale dobra gra to zarówno dopracowane efekty graficzne itp. ale za razem fabuła, a podstawą dobrego wątku jest zawsze świat, w którym to wszystko się dzieje. Dlatego mam nadzieję, że Panowie z Blizzarda nas nie zawiodą i godnie pokażą Sanktuarium w końcu teraz mają szersze pole do popisu niż to było za czasów Diablo 2.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez zielaż_12 » 18 Gru 2009, 21:57

Zgadzam się w pełni z FacelessOne, w sumie po blizzardzie można się spodziewać, że akurat fabuła będzie dopięta na ustani guzik. Robią te gry czasami wieki ale przynajmniej nie zaliczają jakiś kosmicznych wtop.
zielaż_12

Dołączenie: 18 Gru 2009, 21:49

Postprzez FacelessOne » 18 Gru 2009, 22:19

Fabuła raczej na pewno będzie bardzo rozbudowana skoro jest w niej miejsce na poczciwego Caina a także na tą wiedźmę z Diablo 1... jak ona miała na imię.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez zielaż_12 » 19 Gru 2009, 14:50

Chodzi chyba Ci o Adrię tą od skroili itp. no to o tym nie wiedziałem taki come back z Diablo 1.
zielaż_12

Dołączenie: 18 Gru 2009, 21:49

Postprzez borys » 19 Gru 2009, 15:01

Fabuła w diablo nie jest aż tak ważna szczególnie w multi. Na pewno będzie bardziej rozbudowana niż w diablo 2 skoro mają być te zadania poboczne czy coś w tym stylu.
borys

Dołączenie: 19 Gru 2009, 11:21

Postprzez dexter1234 » 20 Gru 2009, 21:34

FacelessOne napisał(a):Świat Sanktuarium nie prezentuje się aż tak bogato...

No ja się z tobą nie zgadzam, mimo że Diablo nie należy do aż tak rozbudowanych gier jak Baldur ale akurat świat jest b. ciekawy, a jego perspektywę poszerzają jeszcze książki fantasy dotyczące Sanktuarium. Co do fabuły, mam nadzieję że nas zaskoczy i będzie na poziomie.
Awatar użytkownika
dexter1234

Dołączenie: 20 Gru 2009, 17:21

Postprzez Radeon003 » 06 Lip 2010, 11:24

Mnie zawsze w grze interesuje gł. fabuła. Jeśli gra jej nie ma to po prostu nie gram w nią. Twórcy Diablo i tak się postarali, że tworzą super grafikę jak na taką grę oraz dość dobrą fabułę.

FacelessOne napisał(a):Jakie tereny chcielibyście zobaczyć w Diablo 3.

Wystarczą wspomniane lasy i pustynie. Jeżeli one będą opracowane graficznie pod każdym względem to zapowiada się ciekawa gra.
http://new-movies.pl - Forum filmowe, opisy filmów, opinie użytkowników
Radeon003

Dołączenie: 05 Lip 2010, 16:39
  • Strona WWW

Postprzez Suqub » 31 Sie 2010, 08:34

Może jakieś bardziej bajkowe tereny ?? Przecież sanktuarium nie zostało stworzone tylko przez demony. A jak na razie poznaliśmy tylko zgliszcza terenów po których oni się przechadzali. Na pewno zostały w Sanktuarium jakieś nie skalane terytoria.
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Następna

Wyślij odpowiedź
32 posty(ów) • Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4

Powróć do Sanktuarium

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ