brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Diablo 2

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Co wam sie podobało w Diablo II

Wasze rozważania o nieśmiertelnym Diablo 2.
Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Co wam sie podobało w Diablo II

Postprzez Eduk » 13 Lip 2010, 17:37

Co waszym staniem było bardzo dobre w Diablo II.
Dlaczego akurat ta gra??
Ja osobiście dużo grałem w Diablo II i muszę powiedziec że to co najbardziej mi się spodobało to ciekawe klasy postaci, prosta ale wciągająca fabuła i świetny battlenet. :D
Eduk

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:37

Re: Co wam sie podobało w Diablo II

Postprzez Xcev » 13 Lip 2010, 19:45

Dobry system bicia lvl'a , dobry interfejsc postaci/plecaka, jak dla manie taki interfejsc jest najlepszy najbardziej pasuje do MMORPG.
Xcev

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:31

Postprzez DwaKamienie » 27 Lip 2010, 12:58

Przez tą odpowidź zrobiłem aż konto -,- diablo to NIE JEST MmoRpg, to jest CoRpg. A co do tematu, to najbardziej mi ise podoba fabuła i system expienia, którego nie ma na singlu :D po przejściu samemu gry ma się 80-85 lvl bez niepotrzebnego zabijania mobków (expienia). Najlepszy system rozdawania skilli, fajna charektyrystyka postaci.
DwaKamienie

Dołączenie: 27 Lip 2010, 12:52

Postprzez FacelessOne » 27 Lip 2010, 16:29

Zgadzam się z powyższym, szczególnie w kwestii dostępnych klas i ich optymalizacji.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez phantom » 29 Sie 2010, 02:23

Liga pcl, poznałem tam wielu ludzi z którymi do dzis utrzymuje kontakt, coroczne misrzostwa polski w d2.

Zasadniczo scena pvp, jest to jedna z najdynamiczniejszych gier z rzutem izometrycznym, i nie dość, że ma juz 10 lat - wciąż wokół siebie zgromadza rzeszę fanów.

Ciekaw jestem czy w diablo 3 również będzie sie tak fajnie grąło z kumplami.
phantom

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:37

Postprzez FacelessOne » 29 Sie 2010, 21:50

Masz rację Phantom, niedawno odpaliłem D2 i po raz kolejny rozpocząłem swoją przygodę z tą grą tym razem gram druidem :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez KAPITAN BOMBA » 04 Wrz 2010, 00:24

No swego czasu liga pcl miała radyjko nawet :)

obecnie to już resztki sie ostały ze starego składu, mimo to warto kontunuowac tradycję :)
To jest PODŁA reklama! - nie klikaj jeżeli nie chcesz nie klikaj
[/center]
KAPITAN BOMBA

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:35

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 21:23

DwaKamienie napisał(a):Przez tą odpowidź zrobiłem aż konto -,- diablo to NIE JEST MmoRpg, to jest CoRpg. A co do tematu, to najbardziej mi ise podoba fabuła i system expienia, którego nie ma na singlu :D po przejściu samemu gry ma się 80-85 lvl bez niepotrzebnego zabijania mobków (expienia). Najlepszy system rozdawania skilli, fajna charektyrystyka postaci.

Post stary, ale jednak ludzie mogą nadal go czytać, więc muszę to sprostować.
Diablo II nie jest ani MmoRpg, ani CoRpg. D2 należy do gatunku Hack'n'Slash razem z takimi grami jak Dungeon Siege, czy Titan Quest. Diablo ma bardzo mało cech gry fabularnej.
Image
didiw

Dołączenie: 09 Wrz 2010, 22:24

Postprzez phantom » 12 Wrz 2010, 18:32

Szczerze mówiąc, diablo gdyby nie pare drobnych faktów, można byłoby uznać za mmorpg :+)

Gdyby np zniesiono limit 8 graczy w grze.
phantom

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:37

Postprzez didiw » 12 Wrz 2010, 19:12

Blizzard na początku nawet nie planował możliwości grania w Diablo 2 przez internet. Nie wiem, ale w życiu nie nazwał bym Diablo ani grą internetową(online), ani masową(MMO), a tym bardziej nie nazwał bym jej RPG(chyba, że Hack'n'Slash uznawać jako podgatunek RPG). Największy odsetek graczy Diablo 2 to Ci, którzy grają na single player.
Image
didiw

Dołączenie: 09 Wrz 2010, 22:24

Następna

Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Diablo 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ