brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Itemy

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Itemy

Przedmioty jakie znajdziemy w grze.
Wyślij odpowiedź
14 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Itemy

Postprzez Eduk » 13 Lip 2010, 20:39

To co wiemy to że itemy będą od lvl'a postaci a nie atrybutów.
Będą następujące rodzaje itemów:
Standardowe (białe)- zwykłe wypadające z potworków nie posiadające specjalnych umiejetności

Magiczne (niebieskie)- Posiadajace magiczne umiejętności i podnoszące staty postaci.

Rzadzkie (żółte)- Nie wypadają tak czesto, posiadające bardzo dobre umiejetności magiczne i podnoszace staty bohatera
Eduk

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:37

Re: Itemy

Postprzez Xcev » 14 Lip 2010, 10:39

Rzadkie allegro będzie pełne takich itemów pewnie.
Chciałbym dodac że itemy wypadające z bos'ów będa przywiązywac się do postaci, co znaczy że nie będzie można nimi handlowac, ani się wymieniac
Xcev

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:31

Postprzez Eduk » 14 Lip 2010, 13:50

Nom co racja to racja.
Allegro będzie tętnic itemami i goldem. Sam nawet myśle czy nie sprzedawac, bo tak nawet nieźle zarobic idzie :D
Gra cieszy sie sławą to i pewnie dużo osób będzie w nią grac, to może i gold będzie drogi :D
Eduk

Postprzez Xcev » 14 Lip 2010, 15:15

Eduk napisał(a):Nom co racja to racja.
Allegro będzie tętnic itemami i goldem. Sam nawet myśle czy nie sprzedawac, bo tak nawet nieźle zarobic idzie :D
Gra cieszy sie sławą to i pewnie dużo osób będzie w nią grac, to może i gold będzie drogi :D

No tak ale z drugiej strony to jest nielegalne, tak jak w większości gier MMORP. Z tego co wiem, to Blizzard banował konta jak sie dowiedział kto golda na eba'u sprzedawał :D :D
Xcev

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:31

Postprzez Eduk » 14 Lip 2010, 15:54

Wiem wiem, dziwie się że allegro i ebay nie usuwają takich aukcji. Jak to mówią to co nielegalne jest ciekawsze i zapewnia wiekszą przyjemnośc. A o tym że Blizzard banował konta słyszałem, a co najlepsze jest to że banował też tych co kupywali golda.
Eduk

Postprzez bohun]nk[ » 31 Sie 2010, 03:00

Moim zdaniem to nielogiczne, jeżeli gra się rozwija tak bardzo, że można się na niej wzbogacić - to jest to dodatkowy impuls dla grywalności - oraz bezsprzeczny wyznacznik wartości jaka owa gra ma.
Image
Awatar użytkownika
bohun]nk[

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:30

Postprzez Suqub » 31 Sie 2010, 08:47

D3 - Blizzard, To nie twórcy Tibii :P Wszystkie, a przynajmniej większość "żółtych" przedmiotów będzie SB (soulbound) :) Co utrudni sprzedaż przedmiotów. Moim zdaniem, jeżeli uda się stworzyć jakikolwiek handel w D3, to będzie to handel surowcami do craftingu ;)
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53

Postprzez KAPITAN BOMBA » 01 Wrz 2010, 00:40

Dla mnie handel to nieodłączną część gry, która ma zamiar zaistnieć w internecie.
To jest PODŁA reklama! - nie klikaj jeżeli nie chcesz nie klikaj
[/center]
KAPITAN BOMBA

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:35

Postprzez didiw » 11 Wrz 2010, 19:34

Bardzo dobrze Blizzard zrobił z przedmiotami BoE. Ale niestety BoE nie zatrzyma to handlu przedmiotami w internecie. Chciałbym, żeby w D3 posiadanie dobrych przedmiotów było pewnym wyznacznikiem, i widząc kogoś dobrze wyekwipowanego od razu będziemy wiedzieć że jest on dobrym graczem. Sytuacja, gdzie każdy dzieciak dostający kasę od dzianych rodziców będzie biegał w najlepszych przedmiotach jest mocno chora. Mam nadzieję, że Blizzard nie popełni błędów D2(chociaż już się niepokoję czytając o wprowadzeniu jednak MF) i zaimplementuje system, który całkowicie zablokuje handel przedmiotami w D3. Całe szczęście, że gra będzie posiadać system aukcji. Na pewno jest to bardzo mocny cios w przedmiotowy biznes, ale jednak wciąż nie wystarczający. Marzy mi się coś takiego jak w wow, gdzie lecą przedmioty dla całej drużyny, a następnie ludzie, dla których damy przedmiot jest ulepszeniem losują kto ma go dostać. Kiedy nikt go nie chce, wtedy jest on rozlosowywany pomiędzy graczy. Dodatkowo te przedmioty są BoP("przyklejają się" po podniesieniu). Oczywiście dobrze by było gdyby ten system istniał obok tego już wprowadzonego, gdzie lecą przedmioty BoE i zwykłe dla każdego gracza osobno.
Image
didiw

Dołączenie: 09 Wrz 2010, 22:24

Postprzez Pan Grozy » 20 Mar 2011, 17:55

będą też itemy zielone i fioletowe :) zielone będą to przedmioty z zestawów a fioletowe będą dzieliły się na unikatowe i legendarne
Awatar użytkownika
Pan Grozy

Dołączenie: 19 Mar 2011, 23:34

Następna

Wyślij odpowiedź
14 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Itemy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ