Witam Szperając po necie znalazłem nieoficjalne wymagania Diablo III na PC i MAC
Wymagania PC 1. System operacyjny: Windows XP/ Vista 2. Procesor: 1.4GHz lub szybszy 3. RAM: 1GB lub więcej 4. Grafika: karta graficzna ze 128MB, DX9 5. Wolne miejsce na dysku: 4-8GB
Wymagania dla Maca:
1. System operacyjny: MacOS X 10.3 (Panther) lub lepszy 2. Procesor: 1.6GHz lub szybszy 3. RAM: 1GB lub więcej, zaleca się DDR RAM 4. Grafika: karta graficzna ATI lub nVidia ze 128 MB 5. Wolne miejsce na dysku: 4-8 GB
Wymagania jak dla PC nie są aż tak duże jak na dzisiejsze czasy więc myśle że wiekszości osób na spokojnie pójdzie.
Wymagania gry są w sam raz. Wdg mnie ta gra pójdzie wiekszości społeczeństwa , o to właśnie chodzi żeby gra była dobra i miała niskie wymagania. Co z tego że powstanie super MMORPG z kosmicznymi wymaganiami jak wiekszośc graczy i tak w to nie pogra.
Wymagania, które podałeś raczej są wartościami minimalnymi, ale ja i tak muszę zmienić moją skrzynkę bo i przy takich wymaganiach torturą będzie męczyć tak D3 ;P
Wymagania minimalne nie wystarczą do odpalenia na full detal więc potrzeba dwa razy tyle albo garść więcej Nie zgadzam się z Tobą phantom jest kilka pozycji jakie znam z wypas grafa i wyjechaną fabułą
phantom napisał(a):Jak dla mnie odpada, przyzwyczaiłem się, że gdy gra ma superhipermegawyczesaną grafikę, to zwykle brakuje jej ciekawej fabuły i grywalności
Diablo łamie stereotypy.
Co do tematu, mam nadzieję, że wymagania na full detale będą co nie miara większe