brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Mnich

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Mniszka jak wam się podoba.

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Mniszka jak wam się podoba.

Postprzez FacelessOne » 09 Lut 2010, 16:54

Zapraszam do wypowiadania się na temat niedawno ujawnionego wyglądu Mniszki. Jakie jest wasze zdanie w tym temacie.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Mniszka jak wam się podoba.

Postprzez Eduk » 13 Lip 2010, 16:01

Wdg mnie ta klasa będzie bardzo ciekawa, dlatego że będzie łączyc kilka klas w jednej.
Będzie bardzo dynamiczna, sprawna w posługiwaniu się czarami i przyjemna w rozgrywce.
Eduk

Dołączenie: 13 Lip 2010, 15:37

Postprzez Suqub » 31 Sie 2010, 08:00

:) Jak to kobieta :) Powabna i piękna, jednak ja będę się skłaniał ku płci męskiej ;) Większy z niego skur..... ;) Zawadiaka :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53

Postprzez malami » 27 Paź 2010, 11:07

Mniszka z pewnością będzie jedną z częściej granych postaci. Zważywszy na to jakich broni będzie mogła używać i jakie ciosy zadawać. O taaak. Wyzwolona kobieta :D Nie mogę się doczekać kiedy po raz pierwszy zasiądę przed ekranem komputera i rozpocznę swoją przygodę właśnie mniszką. Nie wiem czy zauważyliście ale ogólnie klasa mnicha jest bardzo krwawa. Ale o tym chyba wypowiem się w drugim temacie bo tamten jest bardziej do tego przygotowany ;)

Mniszka jest the best a jak tam panowie, dużo zbroi będziecie na niej nosili :P?
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez Suqub » 27 Paź 2010, 11:21

Hmm, ja chyba tym razem będę grał MENEM ;) Jednak chętnie popatrzę na "Ciebie" ogołoconą :P
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez Sakal » 29 Lip 2011, 00:11

Według mnie mniszka będzie charakterem przypominała Leliane z Dragon Age:Początek czyli bedzie taką pobożną,smutną,miłą,dobrotliwą i waleczną dziewoją.Zresztą posiada także urodę i z wyglądu fajna z niej laska :D , szkoda tylko że się zmarnowała i została mniszką :D
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Ramsey » 13 Wrz 2011, 22:43

Uważam, że mniszka jest naprawdę ekstra, ma świetne animacje, posturę, i krótkie włosy przypominają o zabójczyni.
Nawet będę się skłaniać do tego, żeby porzucić chęć grania facetem (Bogusław, Boguś :P ) i nazwać ją moim imieniem nawet. A dla mnie to duża sprawa xD

Ale i tak sobie dla jaj zrobię Bogusława :lol: będzie to zarąbiste imię dla naszego mnicha. :D No kurde jak go można inaczej nazwać jak nie Boguś? Albo Bogdan? xD swojski typ.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Suqub » 14 Wrz 2011, 18:44

Ramsey napisał(a):Ale i tak sobie dla jaj zrobię Bogusława :lol: będzie to zarąbiste imię dla naszego mnicha. :D No kurde jak go można inaczej nazwać jak nie Boguś? Albo Bogdan? xD swojski typ.

Myślałem, że chcesz go nazwać Bogusław, bo to imię jest powiązane z najwyższym. A przecież ta klasa postaci jest the best :P Mnich Rox :D
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez Ramsey » 16 Wrz 2011, 00:36

Suqub napisał(a):
Ramsey napisał(a):Ale i tak sobie dla jaj zrobię Bogusława :lol: będzie to zarąbiste imię dla naszego mnicha. :D No kurde jak go można inaczej nazwać jak nie Boguś? Albo Bogdan? xD swojski typ.

Myślałem, że chcesz go nazwać Bogusław, bo to imię jest powiązane z najwyższym. A przecież ta klasa postaci jest the best :P Mnich Rox :D

To też mój drogi, to też 8-)
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Wyślij odpowiedź
9 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Mnich

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ