brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Szaman

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Szaman taki lepszy Nekromanta ?

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Szaman taki lepszy Nekromanta ?

Postprzez FacelessOne » 14 Gru 2009, 21:23

Oj... w tej chwili pewnie obrażę zaciekłych fanów Nekromanty ale Szaman zapowiada się na klasę o wiele ciekawszą niż władca śmierci z Diablo 2, nie chodzi tutaj o efekty wizualne ale o jego umiejętności, z którymi możecie się zapoznać w naszym portalu. Co wy na to, kto stanie w obronie Nekromanty.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Szaman taki lepszy Nekromanta ?

Postprzez Czaruś » 18 Gru 2009, 20:38

obrażaj ile chcesz ja obu typków nie lubię, ogólnie za dużo magii i zabawy z tym związanej lepiej od razu skoczyć w walkę i tłuc co jest w zasięgu.
Awatar użytkownika
Czaruś

Dołączenie: 18 Gru 2009, 19:43

Postprzez FacelessOne » 18 Gru 2009, 20:41

nie przesadzaj z tym barbem, wyrobiony nekromanta pewnie szybko by Cię załatwił co ty na to może ustawka, szczegóły na PW :x :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez zielaż_12 » 18 Gru 2009, 22:03

No w tym wątku muszę się odezwać, to właśnie szaman dla mnie jest najciekawszą postacią, z d2 uwielbiałem grać nekromantą a szaman mam nadzieję, że będzie tak jak go właśnie nazwałeś FacelessOne takim lepszym Nekromantą, fanów nekro nie trzeba przekonywać o tym dlaczego jest najlepszy.
zielaż_12

Dołączenie: 18 Gru 2009, 21:49

Postprzez borys » 19 Gru 2009, 15:02

Ja bardzo lubię klasy czarujące dlatego od razu po czarodziejce przetestuję szamana, z filmików zapowiada się na prawdę fajnie ale i tak nie przebije czarodziejki.
borys

Dołączenie: 19 Gru 2009, 11:21

Postprzez dexter1234 » 20 Gru 2009, 21:43

ten szaman ma naprawdę zakręcone skille, bardzo oryginalna klasa. Chyba nim się zajmę jako pieszym albo czarodziejką albo obiema klasami na raz.
Awatar użytkownika
dexter1234

Dołączenie: 20 Gru 2009, 17:21

Postprzez zielaż_12 » 21 Gru 2009, 13:03

tak jego skile są naprawdę rewelacyjne, jak zobaczyłem co robi szarańcza czy jak te robale się nazywają to mi szczena opadła!
zielaż_12

Dołączenie: 18 Gru 2009, 21:49

Postprzez Mroczny Wędrowiec » 18 Cze 2010, 21:02

To będzie pierwsza postać jaka zagram w Diablo 3, a to dlatego, że lubię Nekromantę i chcę kontynuować grę właśnie klasą zbliżoną do Nekromanty czyli ów Szaman w Diablo 3 :)
Mroczny Wędrowiec

Dołączenie: 18 Cze 2010, 20:48

Postprzez FacelessOne » 19 Cze 2010, 18:55

Jak już napisałem wyżej będzie to jedna z bardziej interesujących klas Diablo 3 razem z Mnichem :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Ergis » 28 Lip 2010, 13:09

Hmmm... Nie powiedziałbym, że szaman to ulepszony nekromanta. Na pewno jest nieco podobny pod względem umiejętności(ta sama-trupia dziedzina), ale to zupełnie inna klasa.
Wydaje mi się, że Twórcy D3 zrezygnują z klątw u szamana(poza "Mass confiusion" o ile to się zalicza jako klątwa), chyba nie można tego nazwać ulepszeniem :?
Awatar użytkownika
Ergis

Dołączenie: 28 Lip 2010, 12:11

Następna

Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Szaman

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ