brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Wymagania sprzętowe

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Wymagania sprzętowe

Postprzez volo » 09 Wrz 2011, 10:01

Witam
Ostatnio pojawiła się informacja odnośnie najniższych wymagań Diablo III. Mam dosyć starego kompa i zastanawiam się, czy "udźwignie" D III.
Sprzęt:
Procesor: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz (2 CPUs)
Pamięć: 2046MB RAM
Karta: GeForce GTS 250

Byłbym wdzięczny za sugestie:)

Zachęcam też inne osoby, aby dzieliły się swoimi obawami i spostrzeżeniami, a szczególnie tych, którzy będą mieli dostęp do BETY.
volo

Dołączenie: 09 Wrz 2011, 09:54

Re: Wymagania sprzętowe

Postprzez Mr Olo » 09 Wrz 2011, 13:26

Udźwignie, nie na najwyższych, ale będzie dobrze.

Kilku letnie kompy na najniższych udźwigną...

GeForce 7800 jest potrzeba na najniższych, ja chyba z 2 lata temu miałem 9800, a Ty masz 250 czyli jeszcze wyżej od wcześniej wymienionych.

Procek średni, ale da rade.
O ram też nie masz się co martwić...
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez Ramsey » 10 Wrz 2011, 06:36

Moja kart graficzna jednak nie udźwigdznie mam ATI Radeon X 1200. A na liście jest to zapisane jako .. no że nie odpali gry. Ale z drugiej strony czego się właściwie spodziewałam, skoro Heroes V to u mnie chodziło jak istny komiks, klatka po klatce, tk samo jak WoW Cataclism i poniekąd WotLK.

Zaczynam tęsknić za BC.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Kanaga » 11 Wrz 2011, 21:44

Będziesz musiał sprzedać butelki na nową karte graficzną.Wracając do powyższego tematu to zanim wyjdzie gra to możliwe że sie zmieni coś na rynku akurat i bedą juz wyższe standardy.Możliwe,że gra wyjdzie tak jak wcześniej sugerowano na święta akurat w czasie kiedy ceny bedą wywindowane do maximum i wpadnie kilka debilarów od osób uzależnionych od grania .Wiec wtedy może bedziesz grał juz na telefonie.
Osobiscie myślałem nad tym aby np miast kupna lepszego sprzętu by grać sobie na wysokich detalach.Zainwestowac w kupno czegos realnego/materialnego np, figury Barbarzyńcy http://www.sideshowtoy.com/?page_id=4489&sku=80231 ,co prawda te akurat już zostały wyprzedane wszystkie ale... za jedyny tysiąc zł(300usd+kurier) później sprzedam któremus z Was.
Przepraszam za błędy ortograficzne spowodowane moją dysortografią.
Awatar użytkownika
Kanaga

Dołączenie: 08 Sty 2011, 11:11
Miejscowość: Krasnystaw

Postprzez seke155 » 06 Lis 2011, 20:33

mam pytanie czy diablo3 bedzie dzialac na karcie graficznej : Intel Graphics Media Accelerator X4500HD (up to 1.26 GB) ?? Prosze o szybą odpowiedz PS : Z Gory Thx ;))
seke155

Dołączenie: 06 Lis 2011, 20:11

Postprzez Suqub » 17 Mar 2012, 14:18

Możliwe, że już się na to natknęliście i nie zauważyłem, ale proszę :P
Wymagania sprzętowe
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Wendigo » 19 Mar 2012, 15:54

W sumie to te wymagania nie są jakoś górnolotnie wyśrubowane. Mój 3 letni "Piec" sobie poradzi bez problemu. Z drugiej strony Diablo 2 w czasach kiedy wychodziło również nie olśniewało grafiką i wymaganiami. Są plusy są i minusy, no nie?
Awatar użytkownika
Wendigo

Dołączenie: 27 Lut 2012, 14:04

Postprzez ithen » 20 Mar 2012, 03:11

Wymagania jak na średniej klasy grę, bądź w miarę wymagającą sprzed 4 lat. Kolejny przykład umiejętności optymalizacyjnych Blizzarda.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez pleban1905 » 23 Kwi 2012, 15:38

Mój laptop http://reviews.cnet.com/laptops/acer-ex ... tag=subnav czy diablo 3 będzie hulać ? Czy myśleć nad zakupem nowej maszyny?
pleban1905

Dołączenie: 23 Kwi 2012, 15:29

Postprzez FacelessOne » 23 Kwi 2012, 20:29

Nie jestem ekspertem, ale ta zintegrowana grafika najbardziej przeszkadza, może na low/medium pójdzie. Ogólnie uważam, że do gier lepiej kupować stacjonarne komputery, szkoda przepłacać za laptopa.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Następna

Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ