brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Diablo 3 po polsku ?

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
20 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Re: Diablo 3 po polsku ?

Postprzez Ajantis » 02 Sie 2011, 13:28

Panowie, najprawdopodobniej z D3 zrobią tak samo jak z SC2. Czyli rejestrujesz gierkę na BNie i potem możesz ją ściągnąć z neta w dowolnej wersji językowej - polskiej, angielskiej, francuskiej, rosyjskiej itp.
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 15:02

Ja tak samo jak Sakal nie wyobrażam sobie Tyraela bez głosu pana Mikołaja, po prostu to był Archanielski głos, robił wrażenie i za to się go pokochało. Angielska wersja mnie zawiodła. Dla mnie Tyrael z tym samym aktorem głosowym to jest MUS! Musi być i tyle! Bo jak kolega wspomniał nasz aktor wczuł się w role - tak samo jak inni co podkładali głos w filmowych wstawkach. Wczuli się i to było czuć, dużo więcej emocji

"PATRZ! Co ze mną Zrobili! Uwolnij mnie! POMÓŻ!" - nie dziw, że Marius dał się nabrać. w Angielskiej wersji Baal bełkotał a nie błagał o pomoc, wykończony odwieczną walką z Tal Rashą.

"Musisz się zdobyć na odwagę i je przekroczyć Mariusie." och uwielbiam z jaką nutką pogardy przemawiał do niego.

Albo te zebranie Mrocznej Trójcy, Mowa Mefista była naprawdę porażająca, dużo bardziej mi się spodobała niż oryginał.

Jednak NPC wymagały więcej roboty, nie były złe ale można było coś lepszego wrzucić.
Uwielbiam Alkora, chyba tak nazwę moją postać na cześć tego starego kochanego zgreda :mrgreen:
Albo jak mam nick- Ramsey.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Suqub » 06 Sie 2011, 10:05

Wczoraj ściągnąłem całą paczkę prezentów od Blizza. Wśród nich znalazłem FAQ w języku polskim. wniosek nasuwa się sam. D3 będzie w naszym ojczystym języku. Pytanie tylko jak to wszystko będzie wyglądało :?:
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Ramsey » 06 Sie 2011, 22:08

Znaczy, że co? Zrobiłeś zakupy w Blizzard store i zrobiłeś gigantyczne zamówienie?
Ostatnio edytowany przez Ramsey, 07 Sie 2011, 10:09, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez Suqub » 07 Sie 2011, 08:29

Jeżeli już to ja jestem ON :P Nasz "szefo" w tym poście podał link do paczki Blizzarda z różnymi prezentami ;) Chciałbym powiedzieć, że mam teraz wypaśną tapetę :) Rozdzielczość 9kx6k :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez HonestuS » 10 Sie 2011, 19:42

Diablo z pewnością będzie po polsku ^^
A jak nie to się zrobi spolszczenie i wszystko :mrgreen:
Image
HonestuS

Dołączenie: 01 Maj 2011, 13:25

Postprzez Mr Olo » 15 Sie 2011, 22:44

Suqub napisał(a):Jeżeli już to ja jestem ON :P Nasz "szefo" w tym poście podał link do paczki Blizzarda z różnymi prezentami ;) Chciałbym powiedzieć, że mam teraz wypaśną tapetę :) Rozdzielczość 9kx6k :P

Te paczki są świetne, są w nich świetne materiały i to w bardzo dobrej jakości. Praktycznie wszystkie artworki i screeny :).

Co do tematu to jestem pewien, że D3 będzie po PL... Czy jest to dobry, lub zły pomysł każdy zadecyduję indywidualnie i będzie grał w wersję taką jaka mu odpowiada. Ja osobiście jestem za pełnym spolszczeniem, bo po prostu z dwójki przywykłem :roll:
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez Ramsey » 16 Sie 2011, 14:56

Mr Olo napisał(a):
Suqub napisał(a):Jeżeli już to ja jestem ON :P Nasz "szefo" w tym poście podał link do paczki Blizzarda z różnymi prezentami ;) Chciałbym powiedzieć, że mam teraz wypaśną tapetę :) Rozdzielczość 9kx6k :P

Te paczki są świetne, są w nich świetne materiały i to w bardzo dobrej jakości. Praktycznie wszystkie artworki i screeny :).

Co do tematu to jestem pewien, że D3 będzie po PL... Czy jest to dobry, lub zły pomysł każdy zadecyduję indywidualnie i będzie grał w wersję taką jaka mu odpowiada. Ja osobiście jestem za pełnym spolszczeniem, bo po prostu z dwójki przywykłem :roll:

Podpisuję się pod tym, zwłaszcza, że uważam, że spolszczone D2 brzmiało momentami lepiej jak w oryginalne (głosy demonów, Tyraela itp.)

Kurcze sama bym z wielką przyjemnością sama chciała spróbować dubbingu, zajmuję się tym amatorsko od jakiegoś czasu i myślę, że mogłabym podkładać głos pod DH, albo mniszkę :lol: , ale chyba bardziej pod DH :lol:
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez HonestuS » 17 Sie 2011, 16:26

Ramsey no to dajesz ! :D czekamy na twój dubbing :D
Image
HonestuS

Dołączenie: 01 Maj 2011, 13:25

Postprzez Sakal » 22 Paź 2011, 18:50

Dla wszystkich tych co mają wątpliwość do polskiej wersji w Diablo III polecam przeczytać:

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/2586648698

Nie wiem jak was ale mnie przeżera ciekawość :)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
20 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ