brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Itemy

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Itemy

Przedmioty jakie znajdziemy w grze.
Wyślij odpowiedź
8 posty(ów) • Strona 1 z 1

Itemy

Postprzez Eduk » Wto Lip 13, 2010 6:39 pm

To co wiemy to że itemy będą od lvl'a postaci a nie atrybutów.
Będą następujące rodzaje itemów:
Standardowe (białe)- zwykłe wypadające z potworków nie posiadające specjalnych umiejetności

Magiczne (niebieskie)- Posiadajace magiczne umiejętności i podnoszące staty postaci.

Rzadzkie (żółte)- Nie wypadają tak czesto, posiadające bardzo dobre umiejetności magiczne i podnoszace staty bohatera
Eduk

Dołączenie: Wto Lip 13, 2010 1:37 pm

Re: Itemy

Postprzez Xcev » Śro Lip 14, 2010 8:39 am

Rzadkie allegro będzie pełne takich itemów pewnie.
Chciałbym dodac że itemy wypadające z bos'ów będa przywiązywac się do postaci, co znaczy że nie będzie można nimi handlowac, ani się wymieniac
Xcev

Dołączenie: Wto Lip 13, 2010 1:31 pm

Postprzez Eduk » Śro Lip 14, 2010 11:50 am

Nom co racja to racja.
Allegro będzie tętnic itemami i goldem. Sam nawet myśle czy nie sprzedawac, bo tak nawet nieźle zarobic idzie :D
Gra cieszy sie sławą to i pewnie dużo osób będzie w nią grac, to może i gold będzie drogi :D
Eduk

Postprzez Xcev » Śro Lip 14, 2010 1:15 pm

Eduk napisał(a):Nom co racja to racja.
Allegro będzie tętnic itemami i goldem. Sam nawet myśle czy nie sprzedawac, bo tak nawet nieźle zarobic idzie :D
Gra cieszy sie sławą to i pewnie dużo osób będzie w nią grac, to może i gold będzie drogi :D

No tak ale z drugiej strony to jest nielegalne, tak jak w większości gier MMORP. Z tego co wiem, to Blizzard banował konta jak sie dowiedział kto golda na eba'u sprzedawał :D :D
Xcev

Dołączenie: Wto Lip 13, 2010 1:31 pm

Postprzez Eduk » Śro Lip 14, 2010 1:54 pm

Wiem wiem, dziwie się że allegro i ebay nie usuwają takich aukcji. Jak to mówią to co nielegalne jest ciekawsze i zapewnia wiekszą przyjemnośc. A o tym że Blizzard banował konta słyszałem, a co najlepsze jest to że banował też tych co kupywali golda.
Eduk

Postprzez bohun]nk[ » Wto Sie 31, 2010 1:00 am

Moim zdaniem to nielogiczne, jeżeli gra się rozwija tak bardzo, że można się na niej wzbogacić - to jest to dodatkowy impuls dla grywalności - oraz bezsprzeczny wyznacznik wartości jaka owa gra ma.
Image
Awatar użytkownika
bohun]nk[

Dołączenie: Sob Sie 28, 2010 2:30 pm

Postprzez Suqub » Wto Sie 31, 2010 6:47 am

D3 - Blizzard, To nie twórcy Tibii :P Wszystkie, a przynajmniej większość "żółtych" przedmiotów będzie SB (soulbound) :) Co utrudni sprzedaż przedmiotów. Moim zdaniem, jeżeli uda się stworzyć jakikolwiek handel w D3, to będzie to handel surowcami do craftingu ;)
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: Wto Sie 31, 2010 5:53 am

Postprzez KAPITAN BOMBA » Wto Sie 31, 2010 10:40 pm

Dla mnie handel to nieodłączną część gry, która ma zamiar zaistnieć w internecie.
To jest PODŁA reklama! - nie klikaj jeżeli nie chcesz nie klikaj
[/center]
KAPITAN BOMBA

Dołączenie: Sob Sie 28, 2010 2:35 pm

Wyślij odpowiedź
8 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Itemy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ