brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

beta D3

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
50 posty(ów) • Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: beta D3

Postprzez Spartacus » 13 Wrz 2011, 23:41

Suqub napisał(a):Zainstalowałem bete D3, działa, ale nie mogę się zalogować bo nie jestem posiadaczek konta beta testera, ale może się uda :P Mogę Wam powrzucać screeny czy opis jakichś ustawień. Mówcie co chcecie. Podeślę Wam to co mogę bez logowania :)

Skad pobraliscie D3 beta? :ooo ja tez chce pobrac ;/
Image
Awatar użytkownika
Spartacus

Dołączenie: 09 Sty 2011, 06:40

Postprzez Suqub » 14 Wrz 2011, 17:30

W tym poście jest link.
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Dudzio » 05 Lut 2012, 14:09

Znalazła by się jakaś dobra dusza, która znudziła się już BETĄ i pozwoliła mi pograć na swoim access keyu póki jest jeszcze tydzień do powrotu na uczelnię, a temperatura nie zachęca do rekreacji na zewnątrz? :))
Awatar użytkownika
Dudzio

Dołączenie: 05 Lut 2012, 13:05
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Ramsey » 25 Lut 2012, 15:22

Świetny Avek Dudzio, ja w sumie nie wiem czy mogłabym i tak i tak skorzystać z bety, skoro moje wymagania komputerowe nie pozwolą tego odpalić i tak i tak. Ciągle nie wiem czy wybrać WD gościa czy babkę.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez dzinek » 20 Mar 2012, 21:27

Beta jeszcze aktywna czy już nie? Kusi mnie żeby coś pokombinować bo niestety nie otrzymałem zaproszenia :cry: A z drugiej strony nie wiem czy jest sens psuć sobie tą radość z pierwszego odpalenia gry:?:
Awatar użytkownika
dzinek

Dołączenie: 20 Mar 2012, 20:37

Postprzez KolaN » 02 Maj 2012, 16:15

dzinek, Z tego co mi wiadomo raczej sobie nie pokombinujesz i nie obejdziesz logowania bo jest to cholernie trudne do zrobienia i nie sadze zeby jednej osobie sie to udało skoro już wiele grup ludzi chcialo tego dokonać.
Btw, czy wogóle można na tym forum pisać na temat hackowania, crakowania itp bo jak kiedyś czytałem to chyba nie.. :lol:
Image
KolaN

Dołączenie: 16 Lis 2011, 16:38

Postprzez FacelessOne » 02 Maj 2012, 22:21

Beta była otwarta, więc można było pograć, na forum i portalu nie można pisać o takich rzeczach.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Ramsey » 03 Maj 2012, 12:44

Poza tym po jakiego grzyba kombinować z betą (czyli tylko tyci urywkiem gry) skoro i tak za 12 dni będzie mógł spokojnie pograć w oryginał xD
Dla mnie totalny bezsens.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Ajantis » 03 Maj 2012, 14:05

Biorąc pod uwagę jak na różnych forach ludzie płakali, żeby ktoś pożyczył im konto z betą, to wydaje mi się, że jednak chyba niektórzy nie mają takich dylematów :P
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Lerciu » 07 Maj 2012, 10:40

Ja płakałem, bo znając SC2, wiedziałem, że mój komputer będzie się trochę grzał na wysokich detalach i pilnie potrzebowałem możliwości zagrania przynajmniej godzinę, aby sprawdzić jak mają się temperatury podzespołów.
Dzięki Open Becie i stress testach mojego kompa na wysokich detalach, mam w planach zakup nowej obudowy i radiatorów, aby podczas walki z Diablo ( o ile będzie nam to dane) czasami nie spalił mi się zasilacz lub nie wyłączył komputer przez zbyt dużą temperaturę karty graficznej.
Awatar użytkownika
Lerciu

Dołączenie: 07 Maj 2012, 10:07

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
50 posty(ów) • Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ