brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Gry

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Gry na które najbardziej czekacie

Nie koniecznie elektroniczne, to w co gracie.
Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Re: Gry na które najbardziej czekacie

Postprzez malami » 28 Paź 2010, 19:55

Obecnie czekam tylko na dwie gry :)

Diablo 3 i druga część trylogii Starcrafta 2 - Heart of the Swarm.

Blizzard powoduje we mnie wrzenie :D Nie mogę się doczekać premier tychże gier :)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez Sakal » 02 Cze 2011, 21:45

Ja czekam na takie gry,ponumerowałem je w kolejności które najbardziej oczekuje:

1.Diablo III -już tak się niemoge doczekać że powoli znosze jajko z niecierpliwości :p
2.Serious Sam 3 - cały czas czekam na powrót tego człowieka legendy
3.Torchlight II - oby było tak fajne jak pierwsza część
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez marcin » 03 Cze 2011, 08:07

Torchlight 2 też ma lekki poślizg. Pamiętam jak w zeszłym roku czytałem że gra miała być wydana w marcu 2011. Jest już czerwiec a o grze ni słychu ni widu.
Awatar użytkownika
marcin

Dołączenie: 13 Gru 2009, 22:16

Postprzez Ramsey » 03 Sie 2011, 21:46

Tylko na Diablo w sumie czekam.

Od czasu do czasu wrócę do WoW'a. Notorycznie wracam do Herosów, ale ja generalnie jestem wielce wybredna jeśli chodzi o gry. I teraz tak szczerze mało co mnie interesuje. Jest kilka pozycji które chcę wypróbować, ale to są bardziej klasyki niż nowości.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Ajantis » 04 Sie 2011, 00:18

Duke Nukem Forever. Nuff said. Wiem, już wydane ^^ Ale bawiłem się przy niej jak przy żadnej innej przez ostatnie kilka lat.
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Wendigo » 27 Lut 2012, 21:12

Oj teraz w najbliższym czasie to przede wszystkim Mass Effect 3(by zakończyć ograną trylogię), a także hm... Przymierzam się do The Old Republic(ale nie czekam :P bo już wyszła), Gulid Wars 2(kurde chciałabym wziąć udział w becie) i naturalnie Diablo III.
Awatar użytkownika
Wendigo

Dołączenie: 27 Lut 2012, 14:04

Postprzez Ramsey » 28 Lut 2012, 01:06

Lol, Star Wars- pozwolisz, że wrzucę taką anegdotkę. NA forum WoW'a spamowano tematy w stylu, że "SWTOR zabije wowa" Codziennie niemal to samo, zachwalało się jakie to ma super rzeczy ma i to i owo. A potem miesiąc dwa po wydaniu gry spamowano jak "STWOR suxi" ...

nie powiem miałam niezły ubaw. Osobiście lubię SW jako filmy, ale jako gra nie bardzo mnie to pociąga, może dlatego, że ja generalnie jestem na nie jeśli chodzi o kosmiczne tematy w grach. Nie mniej jednak przydałoby się, by WoW w końcu dostał jakiegoś poważnego konkurenta xD. Nie mniej jednak zawsze jak słyszę o STWOR to mam przed oczami tą burzę na forum.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Wendigo » 02 Mar 2012, 20:17

Ramsey napisał(a):Lol, Star Wars- pozwolisz, że wrzucę taką anegdotkę. NA forum WoW'a spamowano tematy w stylu, że "SWTOR zabije wowa" Codziennie niemal to samo, zachwalało się jakie to ma super rzeczy ma i to i owo. A potem miesiąc dwa po wydaniu gry spamowano jak "STWOR suxi" ...

nie powiem miałam niezły ubaw. Osobiście lubię SW jako filmy, ale jako gra nie bardzo mnie to pociąga, może dlatego, że ja generalnie jestem na nie jeśli chodzi o kosmiczne tematy w grach. Nie mniej jednak przydałoby się, by WoW w końcu dostał jakiegoś poważnego konkurenta xD. Nie mniej jednak zawsze jak słyszę o STWOR to mam przed oczami tą burzę na forum.

Co racja to fakt, niemniej jednak ja do STWORa (swoją drogą niezły skrótowiec ;) ) podchodzę bardziej jak do trzeciej części Knights of the Old Republic(poprzedniczki były singlowe), po prostu chcę zobaczyć jak fabularnie rozwija się cała ta wielka przygoda, a że poprzedniczki mnie pod tym względem nie zawiodły, to i tutaj się myślę nie rozczaruję. Akurat nie zależy mi na rozgrywce z innymi graczami jeśli o ten tytuł chodzi, także pewno się aż tak nie zawiodę ;) Ale zgodzę się z kolegą, że ta gra to nie jest coś co WoWa zdeklasuje. Kto wie, może Guild Wars 2 będzie czymś sensowniejszym.
Awatar użytkownika
Wendigo

Dołączenie: 27 Lut 2012, 14:04

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
18 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ