brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Mroczna Trójca w Diablo III

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
2 posty(ów) • Strona 1 z 1

Mroczna Trójca w Diablo III

Postprzez Sakal » 03 Sie 2011, 00:41

Ano ciekawi mnie czy reszta braciszków oprócz Diablo powróci i jak będą wyglądać,i jak będzie wyglądać sam Diablo , bo według mnie jak tak patrze na te artworki to mi ten nowy Diablo bardziej przypomina mega-zorda niż demona, a Mefisto to będzie dopiero paskuda :) Według mnie jak Diablo powróci będzie starał się wskrzesić swych poległych braci a my bedziemy musieli go powstrzymać,ale to tylko moje domysły :geek: .A co wy o tym myślicie? Piszcie!
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Re: Mroczna Trójca w Diablo III

Postprzez Ramsey » 03 Sie 2011, 09:39

Hmm z jednej strony byłoby fajnie zobaczyć ponownie Mefisto, ale z tego co na necie czytała to poznamy dwóch pozostałych władców piekieł- bo jest ich siedmiu, z czego trzej bracia byli najsilniejszymi.

Więc byli Diablo, Mefisto, Baal, Duriel, Andariel, Azmodan i Belial. W niebiosach też jest 7 najwyższych Archaniołów ale tylko Tyrael nam się "objawił" i anioł Hadriel. Najprawdopodobniej pokaże się Imperius w Diablo 3, Archanioł wojny.Na artworkach było ukazane pojawienie się przynajmniej jeszcze jednego Archanioła.

=============================SPOILER=============================

3 Archaniołów chciało zniszczenia Sanktuarium jednym z nich był właśnie Imperius , 3 było temu przeciwnym, głos Tyraela zaważył na głosowaniu i dlatego Sanktuarium dalej istnieje. I tutaj najprawdopodobniej będzie odgrzebany wątek- konflikt w niebie. Czyli Diablowe Archaniołki wcale takie kochające nie są ;)
=================================================================
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Wyślij odpowiedź
2 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ