brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Dropy

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Dropy

Postprzez Hussar » Wto Lut 09, 2010 11:42 pm

Witam:) mam pytanie odnosnie dropow z potworkow. jaki jest system? tzn czy ktos wie, czy drop bedzie wylatywal dla kazdego taki sam, czyli, czy ktos kto pierwszy podbiegnie i kliknie na item bedzie jego? czy moze ktos wreszcie pojdzie po rozum do glowy i zaaplikuje dropa w stylu: ja zadalem wiecej obrazen, ja najwiecej sie przyczynilem do zabicia szefa i drop wypadnie lepszy tylko i wylacznie dla mnie?? reasumujac, chodzi o to czy drop bedzie dla kazdego gracza inny, kazdy gracz bedzie lapal swojego dropa zaleznego od szansy na magiczny przedmiot?
Hussar

Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 11:36 pm

Re: Dropy

Postprzez FacelessOne » Śro Lut 10, 2010 8:00 pm

Z tego co się orientuję każdemu graczowi w drużynie mają być przydzielone osobne dropy... oczywiście losowo, tzn. kolega z teamu nie zobaczy tego co Ci wypadło czyli nie będzie sytuacji znanych z D2 gdzie ktoś komuś zgarniał z przed nosa itemy a potem dochodziło do "soczystej dyskusji" kończącej się zadymą :D. Co do przydzielania dropów na podstawie zadanych obrażeń na razie to tylko przypuszczenia i nie wiadomo za wiele na ten temat.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: Pią Lis 27, 2009 6:42 pm

Re: Dropy

Postprzez Xcev » Wto Lip 13, 2010 2:50 pm

Każdy w drużynie będzie miał swoją grupę itemków, której nikt inny nie będzie mógł zauważy ani zabrac. Jednak sam na razie nie wiem czy te grupy będą się od siebie różnic.
Moim zdaniem jest to bardzo dobre i przyjemne rozwiązanie, które sprawi że rozgrywka będzie jeszcze przyjemniejsza.
Xcev

Dołączenie: Wto Lip 13, 2010 1:31 pm

Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ