brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Plotkarnia

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Kolejny przeciek z Blizzarda, tym razem SC 2?

Plotki, newsy dotyczące D3 jakie znaleźliście w sieci.
Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Kolejny przeciek z Blizzarda, tym razem SC 2?

Postprzez FacelessOne » 10 Gru 2010, 11:58

Niedawno do sieci wyciekł filmiki, mający rzekomo przedstawiać zakończenie pierwszego dodatku do SC 2: Serce Roju, pomijając już fakt dość kiepskich animacji oraz muzyki z Transformrsów, Actavision-Blizzard uczynił wszystko, żeby usunąć ten materiał z YT. Do tej pory nie wiadomo czy nagranie było tylko zrobione przez fana, bądź jest wczesnym "szkicem" rzeczywistego zakończenia, ale upór z jakim było ścigane po sieci oraz oryginalne głosy lektorów wskazują raczej na wyciek. Całe to zamieszanie wpisuje się w ujawniony niedawno screen przedstawiający daty premier poszczególnych tytułów Blizzarda, być może jednak jest coś na rzeczy, skoro Blizzard zalicza raz po raz kolejne wpadki z wyciekami informacji.

Informację zamieścił portal incgamers.com, filmik możecie obejrzeć tutaj.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Kolejny przeciek z Blizzarda, tym razem SC 2?

Postprzez ithen » 10 Gru 2010, 13:45

Dość taka wstępna koncepcja, jeśli chodzi o grafikę i animację. Nie wiem, jak się tworzy cut-sceny, ale może właśnie etapami, zaczynając od generalnego zamysłu. Jeśli prawdą jest, że to, od czego teraz sieć huczy, a mianowicie Blizzard ścigający filmiki na Youtubie, no to mają dziwne przecieki w szeregach.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Re: Kolejny przeciek z Blizzarda, tym razem SC 2?

Postprzez malami » 14 Gru 2010, 12:47

poczytałam trochę i coraz bardziej przekonuję się, że jest to finalna wersja fabularna zakończenia drugiej części trylogii. Z tego co zauważyłam to znak wodny the third floor należy do firmy, która Blizzardowi wykonywała właśnie takie scenki do filmów. I jak obejrzałam ich portfolio przekonałam się, że rzeczywiście tak robi się filmiki.
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Plotkarnia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ