brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Plotkarnia

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Data wydania Diablo 3

Plotki, newsy dotyczące D3 jakie znaleźliście w sieci.
Wyślij odpowiedź
14 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Data wydania Diablo 3

Postprzez FacelessOne » 02 Gru 2010, 20:51

Kolejny rzekomy przeciek, tym razem dotyczy wszystkich gier wydawanych przez Blizzarda, jasno wynika z niego że Diablo 3 ma się rzekomo pojawić w końcówce 2011 roku.

Image
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: Data wydania Diablo 3

Postprzez domin0920 » 02 Gru 2010, 21:32

Jeśli info jest prawdziwe to za rok będziemy się cieszyć gierką:P Oby tak było;p Akurat na święta:)
Awatar użytkownika
domin0920

Dołączenie: 05 Wrz 2010, 15:12

Postprzez Mr Olo » 02 Gru 2010, 21:39

Tak... Widać też, że jest na obrazku mowa o dodatkach D3, ale mogą to być spekulację jakiegoś gracza (oby się spełniły).
(albo jakiś agent 666 wykradł ten plik obrazujący przybliżone daty wydania gier przez zamieć i umieścił go w internecie szokując cały personel i kierownictwo "zamieci") :roll:
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez ithen » 02 Gru 2010, 21:57

Trochę mi to śmierdzi. Nie wiem, jakie jest źródło harmonogramu, ale nie wydaje mi się wiarygodne. Blizzard zbyt konsekwentnie pilnuje wszystkich swoich sekretów, żeby nagle daty premier wszystkich ich pozycji ujrzały światło dzienne.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez Mr Olo » 02 Gru 2010, 22:09

ithen napisał(a):Trochę mi to śmierdzi. Nie wiem, jakie jest źródło harmonogramu, ale nie wydaje mi się wiarygodne. Blizzard zbyt konsekwentnie pilnuje wszystkich swoich sekretów, żeby nagle daty premier wszystkich ich pozycji ujrzały światło dzienne.

Dokładnie, tym bardziej, oczywiste jest, że podczas ujawnienia dat wydania byłby duży hałas w internecie, ponieważ zamieć by to nagłaśniała.
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Postprzez Suqub » 03 Gru 2010, 08:49

Mr Olo napisał(a):
ithen napisał(a):Trochę mi to śmierdzi. Nie wiem, jakie jest źródło harmonogramu, ale nie wydaje mi się wiarygodne. Blizzard zbyt konsekwentnie pilnuje wszystkich swoich sekretów, żeby nagle daty premier wszystkich ich pozycji ujrzały światło dzienne.

Dokładnie, tym bardziej, oczywiste jest, że podczas ujawnienia dat wydania byłby duży hałas w internecie, ponieważ zamieć by to nagłaśniała.

Pitu, pitu Panowie :) Nikt z Nas nie może powiedzieć co zrobi Blizzard :) Bo tego nie wie nikt :P Nawet oni. "Przeciek" może być faktycznie przeciekiem lub kontrolowaniem fanów ;)

Ale abstrahując od tego, wiedziałem, że to będzie grudzień w 2011 :D
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Rahmir » 03 Gru 2010, 16:34

Mr Olo napisał(a):(albo jakiś agent 666 wykradł ten plik obrazujący przybliżone daty wydania gier:

Nindzia? :shock:
jaki WoW Brazil, jaki SC2 X1 w 2011, jaki znowu SC2 Phoenix? na 99,9% falsyfikat niewarty uwagi, wystarczy uważnie się przyjrzeć...

A tak na boku, witam =)
Rahmir

Dołączenie: 03 Gru 2010, 15:02

Postprzez domin0920 » 04 Gru 2010, 22:37

Prawda czy nie pomarzyć zawsze fajnie:D
Awatar użytkownika
domin0920

Dołączenie: 05 Wrz 2010, 15:12

Postprzez FacelessOne » 23 Gru 2010, 10:49

Wiceprezes Blizzarda Frank Pearce potwierdził, że MMO nowej generacji nad, którym pracuje obecnie Blizzard nosi docelowa nazwę Titan, ta informacja sprawia, że powyższy screen przedstawiający domniemany grafik premier gier Blizzarda staje się jeszcze bardziej wiarygodny (według planu premiera Titan-a planowana jest na koniec 2013 roku).
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Mr Olo » 23 Gru 2010, 16:25

Czyli wiemy kiedy będzie premiera Diablo III :twisted:
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Następna

Wyślij odpowiedź
14 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Plotkarnia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ