brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Mnich

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Najdynamiczniejsza postać w Diablo 3

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
32 posty(ów) • Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Najdynamiczniejsza postać w Diablo 3

Postprzez Suqub » 28 Paź 2010, 07:30

Dokładnie ;) Łowca zrobiony pod szybkość ataku może sporo namieszać ;) Ale Mnich :twisted: jeszcze bardziej :P Jak okazało się na BlizzCon, jest tyle możliwości konfiguracji postaci, że nie da się jednoznacznie powiedzieć kto jest lepszy :P Dodatkowo ważne są "predyspozycje" samego gracza :) Kto jak woli walczyć :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez malami » 28 Paź 2010, 19:38

Mniszka będzie jak Johny Walker ;):P Będę latała nią i szkielety zabijała z półobrotu :D A tak prawdę powiedziawszy Mnich ma zdecydowanie o wiele większe predyspozycje. Zresztą wystarczy obejrzeć filmiki z umiejętnościami w jaki sposób dokonuje szybkich ataków na wszystkich wrogach w pobliżu. Moim zdaniem to jest duży plus nowej części, jeśli będzie miała większą dynamikę niż poprzednia część.

Monk only!
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez Suqub » 29 Paź 2010, 07:54

Po filmikach związanych z PvP można spokojnie stwierdzić, że dynamika gry jest na wysokim poziomie ;) Tylko ta Baba lata jak głupi :P (Klocek) ;)
A co do szkieletów to z Poł Obrotu Z Bańki W Piszczel ;) te szkielety. Teraz chciałbym zobaczyć filmik z Monkiem w akcji.
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez Sakal » 28 Lip 2011, 20:59

Ten mnich przypomina mi trochę Brucea Lee już nie mogę się doczekać żeby skopac tyłek po raz trzeci Diablosowi :)
Co ciekawe jego umiejętność ,,ścieżka stu pięści'' przypomina mi jeden ze stylów kung fu , a mianowicie chodzi mi o wing-tsun.
Jak ktoś oglądał film Yip Man lub jest ogromnym fanem Bruce'a lee i wie kto był jego mistrzem , bądź ćwiczył owy styl to powinien skojarzyć ;)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Suqub » 29 Lip 2011, 18:05

Sakal napisał(a):Ten mnich przypomina mi trochę Brucea Lee już nie mogę się doczekać żeby skopac tyłek po raz trzeci Diablosowi :)
Co ciekawe jego umiejętność ,,ścieżka stu pięści'' przypomina mi jeden ze stylów kung fu , a mianowicie chodzi mi o wing-tsun.
Jak ktoś oglądał film Yip Man lub jest ogromnym fanem Bruce'a lee i wie kto był jego mistrzem , bądź ćwiczył owy styl to powinien skojarzyć ;)

Sakal na prezydenta. Dokładnie wiem o czym mówisz kolego ;) Oglądałem Yip Man 1 i 2 ;) Świetne filmy !! Dla mnie sama filozofia mistrzów sztuki wing-tsun jest mi bliska. A Japonia i kwitnące wiśnie... Marzenie ;) Kiedyś tam pojadę ;)
Przepraszam z a offtopa ale nie mogłem się owstrzyać.
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez ithen » 29 Lip 2011, 21:15

Dla mnie sama filozofia mistrzów sztuki wing-tsun jest mi bliska. A Japonia i kwitnące wiśnie... Marzenie ;) Kiedyś tam pojadę ;) Przepraszam z a offtopa ale nie mogłem się owstrzyać.[/quote]

To jedziemy razem. Ja już nawet zacząłem się japońskiego uczyć;) Jakiś termin kiedyś się znajdzie.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez -=AZiMUT=- » 31 Lip 2011, 17:39

Monk będzie PrO postacią ;) jak dla mnie :D
Awatar użytkownika
-=AZiMUT=-

Dołączenie: 29 Lip 2011, 10:35

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 14:22

Mam bardzo pozytywny odbiór tej postaci, właściwie wszystkie postacie mi się podobają z proponowanych. Jednak z Witch Doctorem zacznę przygodę, nie wiem czy monk będzie drugi czy trzeci ale z wielką przyjemnością go wypróbuję.
Jak już było wspomniane, postać jest bardzo dynamiczna, polega na sztukach walki i wykorzystuje do tego święte moce.
Zwariowane połączenie Zabójczyni i Paladyna można by powiedzieć.

Jednak ciężko byłby mi powiedzieć czy zgram kobietą czy facetem na ostatnim filmiku, babka też daje niezły wycisk.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez HonestuS » 10 Sie 2011, 13:46

Ramsey napisał(a):Mam bardzo pozytywny odbiór tej postaci, właściwie wszystkie postacie mi się podobają z proponowanych. Jednak z Witch Doctorem zacznę przygodę, nie wiem czy monk będzie drugi czy trzeci ale z wielką przyjemnością go wypróbuję.
Jak już było wspomniane, postać jest bardzo dynamiczna, polega na sztukach walki i wykorzystuje do tego święte moce.
Zwariowane połączenie Zabójczyni i Paladyna można by powiedzieć.

Jednak ciężko byłby mi powiedzieć czy zgram kobietą czy facetem na ostatnim filmiku, babka też daje niezły wycisk.

Też nie wiem czy grać kobitą czy facetem... :mrgreen: Ale jest jeszcze czas do namysłu dopiero zapowiedzieli bete :D
Image
HonestuS

Dołączenie: 01 Maj 2011, 13:25

Postprzez FacelessOne » 14 Mar 2012, 22:00

Gram w betę, na razie tylko zagrałem Mnichem, Szamanem oraz Czarowniczką. Wszystkimi postaciami gra się dobrze. Jednak moim faworytem pozostaje Mnich, niesamowita sieka, bezpośrednia walka, po prostu super. Bardzo duży potencjał ma też Szaman.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

PoprzedniaNastępna

Wyślij odpowiedź
32 posty(ów) • Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4

Powróć do Mnich

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ