brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Mnich

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Ekwipunek

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
10 posty(ów) • Strona 1 z 1

Ekwipunek

Postprzez Suqub » 18 Wrz 2011, 10:39

Tak jak w temacie :)
Dzisiaj z rana przy niedzieli pojawił się w mojej głowie pomysł, aby na znanej witrynie jaką jest youtube wpisać następującą treść, "Diablo III Monk beta". Ku mojemu zaskoczeniu filmików już jest sporo.
Przeglądając filmy na tknąłem się na ten. Monk może nosić tarczę :O Strasznie się zdziwiłem. A mojemu oburzeniu nie ma końca.
Tą oto kwestią chciałem się z Wami podzielić.
Co o tym myślicie?

Mnie tarcza zdecydowanie nie pasuje do tej postaci. Pałkę jeszcze przełknę, ale tarcza :O

Dodatkowo w offtopie.
Zobaczcie jaka sieka !!
Link pierwszy
Link drugi

@Edit
Zapomniałem dodać :!: W pierwszym linku, w mieście słychać gitarrrrreeee. Tą słynną gitarrrreee, której wcześniej mi brakowało :D Jestem w ekstazie :)
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Re: Ekwipunek

Postprzez Ramsey » 18 Wrz 2011, 21:16

No racja propos tej gitarki ale mało ją słychać przez te echa i różne inne odgłosy. Ale to da się ustawić. Nie powiem póki co środowisko w D3 ro bi wrażenie, krypty są dostatecznie mroczne, i klimatyczne, nawet bym powiedziała mroczniejsze niż w D2.

Monk też się bardzo fajnie prezentuje i choć dalej chcę zacząć grę z WD, to wciąż miewam dylematy pt "Kto na drugi strzał?"
Bo wszystkie klasy mi się podobają, sporo się przekonałam nawet do demon huntera. Monk wydawał mi się również monotonny przez te gampley'e przed betą, ale znowu po obejrzeniu bety uważam, że każda z postaci jest naprawdę ekstra dopracowana.

A co twojej uwagi Suqub- A co powiesz na Paladyna z D2 posługującym się łukiem? :D Monk przynajmniej będzie mieć jakiś pożytek z tarczy. Zawsze coś mu doda to obrony.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Suqub » 18 Wrz 2011, 21:41

Ramsey napisał(a):A co twojej uwagi Suqub- A co powiesz na Paladyna z D2 posługującym się łukiem? :D Monk przynajmniej będzie mieć jakiś pożytek z tarczy. Zawsze coś mu doda to obrony.
Słuszna uwaga. W tym świetle ta tarcza już tak w oczy nie kole :P

Proponuje temat rozwinąć. Jaką bronią zamierzacie się posługiwać :?:
Wiadomo, że wszystko wyjdzie w "praniu", ale ja w tym momencie jestem zdecydowany na "laskę". Jak dla mnie świetnie pasuje do tej postaci, ale trzeba będzie się przyjrzeć rękawicą bojowym. Również mogą okazać się ciekawym rozwiązaniem, zwłaszcza w "buildzie" nastawionym na szybkość ataku.
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez Ramsey » 18 Wrz 2011, 22:52

Hmm mi na razie ciężko powiedzieć, na bank zrobię sobie 2 monków : Bogusława i female, i raczej kobitke nastawię na build leczenia, szybkość i broń khutarową- taka holy assasin 8-) . Natomiast Boguś to też go widzę z laską w tailerze ekstra się z nią prezentuje :)

Ja to powiem tak- może i na świecie Wizard jest najpopularniejszą klasą wśród tych co go w becie wybierali. Ale jestem pewna, że w Polsce nr 1 będzie Mnich 8-)

ps. nie zauważyliście tej ironii? Ludzie narzekali, że Diablo 3 jest zbyt no kolorowe i za dużo efektów specjalnych jest- jednak nr. jeden wśród najchętniej wybieranej klasy jest wizard z najbardziej szpanerskimi/ widowiskowymi i kolorowymi atakami? :lol:
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez Suqub » 19 Wrz 2011, 17:14

Masz w 100% procentach rację :D
Awatar użytkownika
Suqub

Postprzez Grey_Wolf » 20 Wrz 2011, 20:52

Skoro się pytasz to ja pewnie będę próbować grać rękawicami a co do laski nie wiem jeszcze sam na razie jestem na NIE
Image
Awatar użytkownika
Grey_Wolf

Dołączenie: 19 Wrz 2011, 20:24
Miejscowość: Hrabstwo Lichwin

Postprzez Sakal » 20 Wrz 2011, 22:19

Ja będe starym chędożonym barbarzyńcą z paskudnym ryjem,owłosiona klatą,i wrzodem na dupie :twisted:
I będę siekał swymi toporami i siał prawdziwą rzeź :twisted:
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Ramsey » 21 Wrz 2011, 11:40

Ale ten stary barb dużo bardziej do mnie przemawia niż ten z D2. Na pewno nim też zagram. :D

Ja mam w ogóle zamiar zagrać każdą klasą, nie wiem jednak kiedy to nastąpi, może uda mi się uzbierać na nowy lapek- wypatrzyłam sobie Samsunga 8-)
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez Grey_Wolf » 21 Wrz 2011, 19:24

Ja też lubię barbarzyńce to nim właściwie zacząłęm grać w D2 ale skoro to jest temat MNICH to raczej mówie o nim a nie o innych :)
Image
Awatar użytkownika
Grey_Wolf

Dołączenie: 19 Wrz 2011, 20:24
Miejscowość: Hrabstwo Lichwin

Postprzez Ramsey » 22 Wrz 2011, 18:03

@Suqub , możliwe, że już to znalazłeś ale tu jest pełny soundtrack do Nowego Tristram:

http://www.youtube.com/watch?v=-lKdkYc3pBs

Swoją drogą dużo bardziej mroczniejszy. Ale trzyma poziom według mnie, - mniej wpada w ucho ale za to bardziej oddaje grozę tego przeklętego miejsca.

Swoją drogą ludzie już żartują jak to jest, że ktoś w ogóle chce mieszkać w Tristram i okolicach :P
Awatar użytkownika
Ramsey

Wyślij odpowiedź
10 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Mnich

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ