Ja dla mojego WD taki build sobie zrobiłam :
http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/w ... bXc!ZaZYbc
Zombie Dogs będą dla mnie pochłaniać do 70% obrażeń, przy użyciu Sacrifice który najprawdopodniej będzie zdawać równie wielkie obrażenia jak eksplozja zwłok u nekromanty to będę mieć szansę na odzyskanie przynajmniej jednego psa.
A z umiejętnością pasywną będę mieć ich łącznie 4.
dałam sobie firebomb z możliwością odbijania się by zwiększyć range.możliwe że to się jednak zmieni póki co umiejętność naprawdę się ekstra prezentowała tak jak fala sejsmiczna dla barbarzyńcy. // istnieje jednak opcja, że wymienię to na mass confusion, zależy jak wyjdzie to w praniu.
Soul Harvest to bardziej taki CC bo nie dość, że zadaje obrażenia to jeszcze spowalnia przeciwników.
Spirit barrage powinien zadawać bardzo sine ataki, i być często używany, liczę że będzie niezły do odzyskiwania życia.
Locust swarm do masowego dota który regeneruje manę.
Mam ponadto zwiększoną regenerację many + przeżywajkę.
wydaje mi się że to naprawdę fajnie zapowiadający się build, aczkolwiek mówię w pewnym momencie zdałam sobie sprawę, że mi brakuje mass confusion, i mam problem. Możliwe, że wall of zombies czy fetish army okaże się bardziej efektywne. Ale sądze, że te skille póki co będą w moim buildzie