brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Hyde Park

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Pasek na ikony pulpitu, styl Diablo 3

Filmy, książki, muza i cała reszta, o której chcecie pogadać.
Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Pasek na ikony pulpitu, styl Diablo 3

Postprzez Mr Olo » 30 Paź 2010, 16:22

Siema :geek: .
Może ktoś to zna, może nie.
Więc prawdopodobnie będzie to dla kogoś ciekawa nowość i możliwość posegregowania swojego pulpitu.
Dodatkowy plus, to możliwość zmiany wyglądu pasku jak i ikon (możliwość animowanych ikon).
Program ten to RocketDock (POBIERZ).
Wstawiam go tutaj ponieważ można dzięki niemu stworzyć pulpit w klimacie Diablo I,II i III, ja podam linki do tzn. "skinów", które są związane z Diablo 3. Jeżeli kogoś interesowało coś innego, może sobie poszukać (SKINS).

Jak ustawić nowo pobrany skin :?:
Proste, wypakuj wszystkie pliki z pobranego archiwum do (docelowo) C:\Program Files\RocketDock\Skins.
Musisz najpierw utworzyć nowy folder przykładowo C:\Program Files\RocketDock\Skins\Diablo 3 skin i wrzucić do niego pobrane pliki.
Potem klikasz na pasku który masz na pulpicie PPM, następnie wybierasz "Ustawienia paska" i "Wygląd", rozwijasz listę i szukasz folderu o nazwie jaką mu wcześniej nadałeś, kliknij OK. Gotowe.

Ikony można pobierać TUTAJ.

Więc teraz pokażę kilka wybranych przeze mnie skinów (ten pasek na dole) Diablo 3.

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

Image
POBIERZ

To by było na tyle.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez Mr Olo, 02 Gru 2010, 21:52, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Re: Pasek na ikony pulpitu, styl Diablo 3

Postprzez malami » 02 Lis 2010, 11:11

Tak trochę linuksem mi to wygląda :) Ja jednak preferuję skin do World of Warcraft, który moim skromnym zdaniem jest jednak najlepszy spośród wszystkich, które się w ogóle ukazały wystarczy przejrzeć je aby mieć tą pewność.

Co do tego typu stylów Diablo niestety nie mam przekonania. Jednak jestem przyzwyczajona do skinów standardowych w tym sensie, że jednak jest ten poziomy pasek u dołu ekranu ;) Ale to rzecz gustu i być może innym się to spodoba :)
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Re: Pasek na ikony pulpitu, styl Diablo 3

Postprzez Spartacus » 09 Sty 2011, 07:20

Fajne motywy. Uzywalem kiedys rocketdock ale za duzo ramu zrzera i skasowalem. Slyszales moze o Rainmeter? To jest fajna aplikacja ktora umozliwia ci rozne niemozliwe rzeczy na pulpitu ;P. Poszukaj sobie badz ogladaj sobie filmikow na youtube. Chyba jednak powroce do Rainmeter i stworze motyw z Diablo 3 :D. Moze mi cos wyjdzie.
Image
Awatar użytkownika
Spartacus

Dołączenie: 09 Sty 2011, 06:40

Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ