brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Gry

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

WoW: Mists of Pandaria

Nie koniecznie elektroniczne, to w co gracie.
Wyślij odpowiedź
7 posty(ów) • Strona 1 z 1

WoW: Mists of Pandaria

Postprzez Ramsey » 21 Paź 2011, 23:10

Nowy dodatek do WoW'a : http://eu.battle.net/blizzcon/en/blog/3 ... e-comments

powiem tylko tak, jeszcze Cataclysmu w pełni nie wypróbowałam, (bo nie mam sprzętu ani kasy) a już nowy dodatek :D

Nowe lokacje są prześliczne. Nowa klasa interesująca, aczkolwiek ja bym zamiast nowej rasy wolała ulepszenie starych takie moje trzy grosze 8-)

MoP nie brzmi może tak ekscytująco jak TBC czy WotLK jak został zapowiedziany. Ale wolę się na miłą niespodziankę nastawiać.

PS. Co jest? Jestem jedyną, która gra tutaj w WoW'a?
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Re: WoW: Mists of Pandaria

Postprzez Wendigo » 09 Mar 2012, 16:22

Szczerze to te Pandy są przesłodkie, ale jakby nie patrzeć wielu ludzi na to naskakuje mówiąc, że Blizzard pogrąża WoWa(wcześniej jak wychodził Cataclysm to też piali, że cholernie urpościli grę). Zresztą patrząc na to co ostatnio się dzieje np. z dawaniem 80 lvl graczom, którzy wracają do gry, to już w ogóle się nie dziwię, że zainteresowanie spada. Osobiście lubiłam kiedyś grać(za czasu pierwszego rozszerzenia), ale teraz mi się to przejadło.
Awatar użytkownika
Wendigo

Dołączenie: 27 Lut 2012, 14:04

Postprzez Ramsey » 01 Maj 2012, 09:59

Ja w Cataclims to 3 miesiące grałam, w Mop pewnie też coś mi się uda uszczknąć by sprawdzić zawartość dodatku. Aczkolwiek mam szkołę i teraz pracę inżynierką, a WoW za bardzo konsumuje czas, przy diablo wystarczy, że przejdę normal jedną klasą by być zaspokoić największe zainteresowanie (chodzi o fabułę i lokacje) i nie ma presji, że ja koniecznie potrzebuję mieć grupę rajdową by cokolwiek osiągnąć.
Ale ja tam wolę MoPu nie skreślać, możliwe, że okaże się naprawdę dobrym dodatkiem.
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez extinox » 10 Maj 2012, 20:26

Ja obstawiam, iż pierwszy content będzie warty zachodu, potem będzie coraz gorzej, tak jak z Cata, pierwszy content prawdziwie trudny, nawet głupie pięcioosobowe instancje na początku się przechodziło minimum 40 minut. Potem 4.2, gdyż 4.1 to tylko Zul'Aman i Zul'Gurub, które były fajne przez tydzień/dwa, potem człowiek nie mógł na nie patrzeć. A 4.2 okazało się na początku przede wszystkim sposobem na golda - farmienie trashu, oh moje pamiętne 36h przy kompie ;> No i co do bossów, cała instancja łatwa z kilkoma trudnymi elementami, ostatni boss nie do zabicia - sposób Blizzarda na content -_-. Mam głęboką nadzieję, iż ten pierwszy content, naprawdę, naprawdę, będzie trudny i warty zachodu, z drugiej strony, Blizz potrafi łatwo psuć zabawę.
extinox

Dołączenie: 10 Maj 2012, 14:13

Postprzez Lerciu » 12 Maj 2012, 00:13

Zgadzam się!
Cataclysm był szczególnie trudny dla healerów - pamiętam jeszcze jak na forum przedstawiciele Blizzarda opublikowali artykuł o tym, że podnieśli poziom trudności dla klasy leczącej, by rajdy były dla nich bardziej wymagające.
Nie zapomnę tych wszystkich wipów, spowodowanych sytuację, kiedy po minucie gry wszyscy healerzy nie mieli many. Tyczyło się to zarówno rajdów, jak i dungeonów - ludzie po prostu musieli zacząć ogarniać lepiej taktyki, zdobyć lepszy sprzęt i wycisnąć z postaci ile się tylko dało.
Ja zawsze grając priestem miałem wrażenie, że najbardziej się wypalam... aż wreszcie Blizz się zreflektował i dał nam odjazdowe ulepszenie hymnu! :D

Ach... pamiętam te czasy WOTLK, z praktycznie neverending maną.
Awatar użytkownika
Lerciu

Dołączenie: 07 Maj 2012, 10:07

Postprzez Suqub » 12 Maj 2012, 08:48

Aż mi się łezka w oku zakręciła :) Ja również grałem klechą :) Dla mnie najważniejsza z postaci w całym party :P Dlatego będę ciupał Mnichem :P Zwinny, szybki, leczy, mantry prawie jak Priest :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Ramsey » 15 Maj 2012, 18:19

Ja głównie gram szamanem, ale mam prieste'a alta :P Obiema klasami gra mi się wyśmienicie :D I oba to trolle :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ramsey

Wyślij odpowiedź
7 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ