brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Gry

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Global Agenda

Nie koniecznie elektroniczne, to w co gracie.
Wyślij odpowiedź
1 post • Strona 1 z 1

Global Agenda

Postprzez Goli » 24 Lis 2010, 18:07

Image

Global Agenda to debiutancka gra niezależnego studia deweloperskiego Hi-Rez Studios. Jest to osadzony w niedalekiej przyszłości szpiegowsko-taktyczny MMORPG wykorzystujący silnik Unreal Engine 3. Twórcy postawili na odejście od tradycyjnych realiów, w których zazwyczaj osadzone są gry MMO (fantasy, kosmos, pole bitwy). Akcja Global Agenda rozgrywa się na Ziemi w XXII wieku. Gracze jako wytrenowani i wyposażeni w najnowsze gadżety specjalni agenci biorą udział w różnorodnych misjach odbywających się w ramach niewidzialnej wojny toczonej na wiedzę i technologię.

Global Agenda jest połączeniem mmo i shooter'a co za pewne nie każdemu przypadnie do gustu, ja jednak dałem się skusić ostatnio, by ściągnąć triala ze steam'a i przyznam szczerze, że gra mnie urzekła. Co prawda tryb PvE jest bardzo ubogi i fani jakiejkolwiek fabuły i ciekawych questów się zawiodą, ale za to PvP w tej grze jest czymś niesamowitym. Rozgrywka między graczami jest bardzo dynamiczna i żeby wygrywać trzeba odznaczyć się skillem i szybkością.

Updates:
Sandstorm:
-Sonoran desert-pierwszy otwarty teren w GA, do którego można wkroczyć bez żadnego party i robić co się chce.
-Raidy
-Usunięcie conquestów oraz mercenary
-Wprowadzenie tokenów
-agency vs agency
-nowe itemy

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=N_DiC-O2-bI#ws

ps: Przegrałem już w nią onad 200h I Każdemu ją Polecam. Mam 5x kod do 15% zniżki na grę Jak ktoś chce pisać PW
Goli

Dołączenie: 15 Lis 2010, 20:39

Wyślij odpowiedź
1 post • Strona 1 z 1

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ