brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  OffTopic  ‹  Gry

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Counter Strike

Nie koniecznie elektroniczne, to w co gracie.
Wyślij odpowiedź
10 posty(ów) • Strona 1 z 1

Counter Strike

Postprzez malami » 15 Lis 2010, 12:05

Czy ktoś z Was w to jeszcze grywa :)? Może ktoś miałby ochotę oberwać hs'a od kobiety :P? Nie no żartuję mało grałam w tą grę jakoś nie przepadam za ciągłymi nawalankami jednak wiem, że wielu osobom się to baaaardzo spodobało. Gdy byłam w sobotę na finałach wielkiej gali ligi cybersport na grę w Counter-Strike poświęcono aż jedną ogromną salę kinową, w której można było obejrzeć finały w CS'a.

Co sądzicie o tego typu grach?
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Re: Counter Strike

Postprzez Mr Olo » 15 Lis 2010, 15:17

malami napisał(a):Czy ktoś z Was w to jeszcze grywa :)? Może ktoś miałby ochotę oberwać hs'a od kobiety :P? Nie no żartuję mało grałam w tą grę jakoś nie przepadam za ciągłymi nawalankami jednak wiem, że wielu osobom się to baaaardzo spodobało. Gdy byłam w sobotę na finałach wielkiej gali ligi cybersport na grę w Counter-Strike poświęcono aż jedną ogromną salę kinową, w której można było obejrzeć finały w CS'a.

Co sądzicie o tego typu grach?

Znudziło mi się po tygodniu, było to dawno temu.

Oczywiście mogę się tylko wypowiedzieć, czy jest w moim guście, bo każdy ma swoje upodobania w grach...
Brat nakłonił mnie dawno do gry, szybko mi się znudziła, osobiście nie potrafię grać w gry bez fabuły, bez konkretnego celu itp. Chodzi o to, że nie mam zamiłowania do bez sensownych strzelanek na dłuższą metę, ale gra ma sporą grywalność więc jest dobra i lubiana przez wielu graczy, cóż, ja się nie wliczam.
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez ithen » 15 Lis 2010, 22:06

Wg mnie Counter Strike wybijał się ponad wszelkie FPSy. Nie miał fabuły, nie miał powalającej grafiki, ale miał grywalność. Ogromną grywalność, która przełożyła się na ogromne ligi i międzynarodowe rozgrywki. World Cyber Games, eSports, Dream Hack, turnieje, na których polski Pentagram naprawdę kopal europejskie i azjatyckie tyłki. Czy grałem? Jasne, że tak. I to sporo. Z własnym klanem nawet na turnieje wyjeżdżaliśmy.
And the Heavens shall tremble...
And I will tremble the Hell!
Awatar użytkownika
ithen

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:48

Postprzez Goli » 17 Lis 2010, 14:13

Gram już Kilka lat w Counter Strika oczywiście 4fun . Jestem Administratorem / Global Moderatorem na Sieci Serwerów w Moim Mieście. Obecnie zakupiłem Counter Strike Source Grafika dużo lepsza fakt mniejsza grywalność niż w 1.6. Po ostatnich modyfikacjach VAC wycofali CSS na No Steam. Ale Jak kto woli :]
Goli

Dołączenie: 15 Lis 2010, 20:39

Postprzez Sl@y3r » 22 Lis 2010, 15:53

Gra wypas, każdą mapę można rozegrać na milion sposobów a przy tym dobrze się bawić.
Sl@y3r
Awatar użytkownika
Sl@y3r

Dołączenie: 17 Lis 2010, 13:56
Miejscowość: Przedmieście Dubieckie

Postprzez paszka » 12 Maj 2011, 20:19

Mr.olo nie zgodzę się z toba w sprawie że w cs nie ma konkretnego celu owszem jest np.mapy de_ Celem TT jedt podłożenie paki(bomby) na jednym z bs (bombside) i chronienie jej aby CT nie rozbroiło Zadaniem CT jest ochrona bs aby TT się nie dostali i nie splantowali paki jeżeli do tego dojdzie CT musi się starac aby ją rozbroić . Na mapach cs_ (czyli gdzie sa hostage) Zadaniem TT jest pilnowanie hostó aby CT ich nie zabralo Zadaniem CT jest zabranie hostów i dostarczenie ich w wyznaczone miejsce . Reszta map np. dr_ , aim_, gg__, awp_, fy_ i wiele innych Zadaniem CT oraz TT jest zabijanie się.Na niektórych serwach są oczywiście wgrane mody takie jak COD , tibia , warcraft ,gun game ,zombie swarm ,piłka nożna ,pokemon,super hero mod i wiele różnych przeróbek wielu gier.
Awatar użytkownika
paszka

Dołączenie: 09 Lis 2010, 19:14

Postprzez Spartacus » 20 Maj 2011, 20:54

Nie przepadam za CS bo wolę jednak America's Army albo Battlefield Bad Company 2.
Image
Awatar użytkownika
Spartacus

Dołączenie: 09 Sty 2011, 06:40

Postprzez marcin » 20 Maj 2011, 22:12

Americas Army to najlepsza gra fps według mnie. To co mi najbardziej się w niej podobało to realistyka gry.
Niestety w wersji 3.0 zupełnie inne mapy i zwiększone wymagania sprzętowe spowodowały że już od dłuższego czasu w nią nie gram.
@cy3erwarrior wiesz może czy są serwery dla AA w wersji 2x ?
Awatar użytkownika
marcin

Dołączenie: 13 Gru 2009, 22:16

Postprzez Sakal » 20 Maj 2011, 22:31

Według mnie najważniejsze w CS-ie jest to że Polacy zdobyli mistrzostwo świata w te gre :D:D:D
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Spartacus » 03 Cze 2011, 11:17

marcin napisał(a):Americas Army to najlepsza gra fps według mnie.
@cy3erwarrior wiesz może czy są serwery dla AA w wersji 2x ?

No serwery cały czas są, wystarczy pobrać klienta wersji 2x i grać :PP. Nie gram w AA 3 bo spieprzyli wszystko i bardziej wygląda jak CS niż poprzedni AA 2x Image
Image
Awatar użytkownika
Spartacus

Dołączenie: 09 Sty 2011, 06:40

Wyślij odpowiedź
10 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ