brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Wasze wrażenia

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Wasze wrażenia

Postprzez Suqub » 17 Gru 2011, 08:14

Stworzyłem ten temat z nadzieją, że osoby posiadające dostęp do bety D3 i przesiadują na tym forum zechcą podzielić się z nami swoimi wrażeniami po przejściu gry. Może opis każdej z postaci :?: Jakieś smaczki :?: Nie wiem nie grałem w betę a "spiraconej" wersji nie chcę ściągać :P
Czekamy na wiadomości od Was :!:
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Re: Wasze wrażenia

Postprzez SaH » 20 Mar 2012, 10:49

Dużo już można poczytać o Becie, ja późno się dostałem, dopiero od marca i chyba jestem z tego powodu zadowolony, bo za długo z betą tylko obniżyło by moją radość z gry... A co do samej gry?

Diablo 3 jest bardziej dynamiczna niż D1 i D2. Ciężko mi pisać o multi, bo we wcześniejsze odsłony mimo wszystko 80% czasu grałem sam, w drużynie zawsze ze znajomymi, więc tam gra inaczej wygląda niż z ludźmi z przypadku.
Ale do gry... pierwsze momenty były niepewne, biegłem do przodu i wszystkiemu się przyglądałem. Przez to zabawa była mniejsza, nawet sporo mniejsza i ostrzegam was, że tak możecie mieć na początku... Za to potem, gdzie wchodzi już sprzęt, więcej skilli, zaczyna się pierwsze wybieranie taktyki dla postaci, gdzie dochodzi czy sprzedać czy przekuć przedmiot, czy wydać złoto już na zakładkę i zbierać co lepsze itemy, czy może ulepszyć kowala... Cóż, beta kończy się w momencie, kiedy zacząłem "grać z nosem przy monitorze". I to chyba najlepsza recenzja.

Beta jest krótka, ale po tym co pokazała i po tym co wiem choćby z wypuszczenia StarCrafta 2 wiem, że gra będzie bardzo dobra. AH spełnia swoją rolę, choć tam nie ma chyba co się nastawiać na handel do 20poziomu na bank, zresztą pewnie się rozkręci po tym, jak ludzie wbiją 40-50 level i biegać będą po Hellu - no ale to taka specyfika.
Postacie widać, że są przemyślane, ale znowu, ciężko coś powiedzieć po 13 levelach. Barb wygrzewa od razu, Czarownik rozkręca się z czasem jak każdy maguń, Ł.Demonów też jakoś tak jak Amazonka, początek to bieg i strzał, potem jest ciekawiej, Szaman to zakręt jakich mało, serio :D no i Mnich, od początku bardzo ciekawy, dynamiczny, zupełnie inny jak dawny Paladyn... Bardziej chyba Assaska na szponach. Także chyba w dodatku zobaczymy rycerza :D
Hm, nie wiem co jeszcze mogę napisać, dźwięk i muzyka pierwsza klasa, grafika bardzo dobra do D3, taka, że raczej wszystko jest czytelne, zrozumiałe, nie razi. Ogólnie dobra i nie można kierować się filmikami, trzeba zagrać. Choć kilka razy, jak już postacie były 10-12 lvl i w 4kę się walczyło, to był sajgon na ekranie, no ale w jakiej grze nie ma sajgonu?

Jednym słowem: będzie dobrze:)
Jedynie ja powoli nie chcę się zagłębiać w betę, bo tak już mam, że jak gram, to lubię to robić zgodnie ze swoim podejściem do gry, spokojnie, odłożyć, wybrać rozwój, zastanowić się nad skillami... a tu wiem, że wszystko stracę:D no bo betę skasują :)

Aha, błędy gry: hmmm, na razie tak szczerze z tego co pamiętam, to nie zauważyłem żadnego lub żaden problem nie wrył mi się w pamięć, który nie wynikałby z tego, że to beta. Lagi, "cofki" drobne z miejsca na miejsce, krzaczenie, spadek jakości łącza, błędy z dołączaniem do gry... No to wszystko Beta, wiadomo.
Musimy pamiętać, że D3 jest nowym tworem. Pewne rzeczy długo do mnie dochodziły z racji starych przyzwyczajeń, no ale czy są dobre czy nie, ocenimy po przejściu gry 2-3 krotnym. Ja już się przyzwyczaiłem do D3 :)
Awatar użytkownika
SaH

Dołączenie: 05 Sie 2011, 20:57

Postprzez Suqub » 20 Mar 2012, 18:49

Dzięki wielkie za informacje ;) Miło coś przeczytać związanego z betą na naszym portalu.
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez FacelessOne » 20 Mar 2012, 19:49

W betę Diablo 3 gra się b. dobrze. Gra jest rzeczywiście dynamiczna. Jedyne zastrzeżenia można mieć do systemu umiejętności, a dokładniej do sposobu ich przydzielania do slotów. Dopiero wybór Elective Mode daje pełną swobodę w tym, natomiast trzeba się do niego przyzwyczaić.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez SaH » 21 Mar 2012, 09:45

Rzeczywiście, z początku było to coś nowego i dziwnego, ale jak napisałem, już się do tego przyzwyczaiłem... Włączając "electiv mode" mamy dostęp do wszystkich umiejętności, dowolnie je rozmieszczając w skrótach klawiszowych.
Mogło to by być bardziej intuicyjne, mi np. nie działało zwykłe przeciągnięcie ikonki na pasek, ale to się rozkminia raz i przestaje być to problemem.
Takie jest przynajmniej moje odczucie. :)
Awatar użytkownika
SaH

Dołączenie: 05 Sie 2011, 20:57

Wyślij odpowiedź
5 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ