brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Przecieki z Bety i wasze wstępne opinie o grze.

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
1 post • Strona 1 z 1

Przecieki z Bety i wasze wstępne opinie o grze.

Postprzez Ramsey » 12 Wrz 2011, 00:03

Zapewne wielu tak jak ja rzuciło się na YT zaraz po tym jak FacelessOne zamieścił pierwszy filmik zarejestrowny przez szczęśliwego posiadacza bety.

Zapewne wielu z was podczas oglądania filmików już wyrobiło sobie pewne opinie, spostrzegło kilka intrygujących rzeczy albo też uderzyła was jakaś rzecz przez, którą gra może ciut rozczarować i wolelibyście y przez betę naprawili to.

Póki co ja jestem generalnie zachwycona, lokacje, questy, eventy, dużo większa interakcja między NPC, oraz główny bohater rozmawiający z niezależnymi postaciami. Cut-scenki.

Rozwijanie postaci, sposób levelowania, widowiskowość skilli, mrok i półmrok w tle.

Naprawdę uważam, że się postarali, jednak jest kilka rzeczy jakie hmm mogliby zmienić to są detale ale mogą wpłynąć na rozgrywkę.

Trochę bez emocjonalne aktorstwo głosowe, oraz (sorki, ze monotematyczność w tej dziedzinie) niektóre animacje/ wokale WD.

Kobieta, ma dziwną, żabowatą animację biegu, ja bym się nie obraziła gdyby biegła tak jak facet WD. Oraz okrzyki jakie wydaje przy rzucaniu czarów.
Na dłuższą metę będzie to męczyć uszy, i moim skromnym zdaniem powinna wydawać łagodniejsze okrzyki (takie jakie ma facet)

coś jak Łysss! Kdziu! Uksia! itp. nie musi wyć jak banshee, bo o ile na początku to jest cool, o tyle potem może psychicznie męczyć.

Natomiast w angielskiej wersji głos faceta WD mnie mocno zaskoczył, ja się spodziewałam słyszeć starego wrednego zgreda, a jak się wypowiada to ma się wrażenie, że to taki dobroduszny, spokojny czarny facet (jak np. Seal co śpiewa Crazy czy Kiss from the Rose) który nie mógłby się zajmować takimi obrzydlistwami i być tak ee "creepy".

Jeśli chodzi O Monka, po facecie spodziewałam się Arabskiego akcentu, tylko tutaj już się pojawia problem z kobietą, nie dość, że nie jest śniada jak facet to jeszcze ma akcent rosyjski co też trochę zbija z tropu bo znowu nie mamy poczucia, że oni przynależą do tej samej grupy etnicznej.

- facet DH- lol. na serio śmiesznie wygląda na levelu 1. przynajmniej moim zdaniem.

A tak to chyba wszystko jeśli chodzi o wady i zalety do powiedzenia : )
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Wyślij odpowiedź
1 post • Strona 1 z 1

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ