brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Petycja o możliwośc grania offline

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
12 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Petycja o możliwośc grania offline

Postprzez Sakal » 03 Sie 2011, 22:20

Jak sami wiecie ogłoszone zostało że Diablo III będzie wymagało stałego połaczenia z internetem co wywołało u wielu niezadowolenie.Jednak nie wszystko stracone ! na szczęście genialna Ramsey znalazła w sieci petycje której celem jest obalenie tej głupoty.Ja już podpisałem się jak 82 osoba.Obecnie liczba zapisanych wynosi 87. Ty też nie lubisz ignorancji i nie na takie Diablo czekałeś 11 lat? Więc na co czekasz podpisz się i trzymaj kciuki! :)

Petycja: http://www.gopetition.com/petitions/dia ... ition.html
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Re: Petycja o możliwośc grania offline

Postprzez Ramsey » 03 Sie 2011, 22:43

Ej, bez podlizywania ;)

No teraz liczba wynosi 91. I to jest liczba uzbierana w ciągu 2 dni. Bo petycja wystartowała drugiego sierpnia.
Ta petycja ma na celu przypomnienie, że nie każdy ma dostęp do internetu, ma połącznie kiepskiej jakości albo po prostu preferuje właśnie taki styl gry.

Diablo ma fanów na całym świecie jednak nie na całym świecie jest idealny dostęp do internetu.

Podpisując się również pod petycją zgadzasz się równocześnie na ewentualne ograniczenia w trybie offline jak brak dostępu do AH, wymienia itemów między postaciami, braku achievementów (tego to przyznaję nie wiedziałam, że D3 będzie mieć achieveyy jak w WoW'ie) , i że co miesiąc będą online będą się logować na swoim profilu na battlenecie w celu weryfikacji konta.

--

Wiem, że Blizz stara się uchronić przed piractwem ale jednocześnie własnych fanów przez to krzywdzi.
nie wiem jak wy ale dla mnie jak i dla moich znajomych Diablo to taka pozycja, że grzechem jest NIE posiadanie oryginału.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez Ajantis » 04 Sie 2011, 00:17

Większość ludzi, którzy będą grali w D3 i tak mają stałe łącze.

Petycję od zmianą grafiki podpisało kilkadziesiąt tysięcy ludzi, a zmian chyba nie było widać. Nic to nie da.
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Sakal » 04 Sie 2011, 10:01

A może jednak da , nie wolno tracić nadziei ;) W końcu w poprzednim razem chodziło o grafikę a teraz sprawa jest naprawdę poważna ;) W końcu nie na takie Diablo czekaliśmy 11lat :))
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Awatar użytkownika
Sakal

Postprzez Mr Olo » 04 Sie 2011, 10:47

Większość osób i tak ma neta - tak jak Ajantis pisał- więc nawet nie będzie im się chciało wypełniać tej petycji.

Po za tym wątpię, że blizz coś zmieni pod wpływem "osób trzecich"...

Sakal napisał(a):A może jednak da , nie wolno tracić nadziei ;)

"Nadzieja matką głupich" ;)

Jak ktoś nie ma neta (dziś już nie znam takich osób) to kupi, jak ktoś ma słabe łącze to zainwestuje pare groszy miesięcznie więcej (chociaż jak chce grać single to i tak najgorsze łącze mu starczy do odpalenia gry)...

Ale co do tego zabezpieczenia, żeby mniej piracili... To i tak i tak wyjdzie crack, takie działanie z ich strony tylko to opóźni, coś takiego było już chyba w Assassin creed's 2 i po miesiącu (około~) odwołali się od tego i zrobili, że można grać offline. . . Więc z D3 może być podobnie jak wydadzą wersję online...
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez Ramsey » 04 Sie 2011, 10:54

No i w tym rzecz. Fanów i tak mają rzeszę, skoro starają się obniżyć wymagania by gra poszła na każdym kompie to czemu chcą też narazić nas mimo wszystko na dodatkowe koszty jak zakup silniejszego łącza.

Ja niby dostęp do internetu mam, ale i tak będę się starać pomagać tym co go nie mają.
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez SaH » 05 Sie 2011, 21:05

Witam wszystkich na forum bo to pierwszy wpis :) Strona super, a szybkością ustępuje tylko oficjalnym, i to nie zawsze :) (w sensie często jest tak samo szybko :D )

Ale do tematu: Wiem jaki był lament, jak SC2 też tak zapowiedziano - i co? I nic :) nie widać niemalże tego, graczy jest mnóstwo, a sytuacji gdy nie ma neta praktycznie się nie zdarza, a mieszkam w nie dużym mieście.

Także ja bym nie pisał takiej petycji, nic to nie da, a gra jest zawsze sprawiedliwa (poza map hackami czy net droperami - ale ja ich nigdy nie spotkałem), nie ma przepakowanych kont, w Diabełku nie będzie mega botów, znikających przedmiotów, albo Konerzy udających Dziadków i innych.

To naprawdę są same plusy, uwierzcie tym, którzy od roku tak grają w SC2.
Awatar użytkownika
SaH

Dołączenie: 05 Sie 2011, 20:57

Postprzez Ramsey » 05 Sie 2011, 21:19

Lol, wpis

#291 Dr Adolf Hitler
Awatar użytkownika
Ramsey

Postprzez SaH » 05 Sie 2011, 21:25

#220 nick jak tutaj :)

I wpis, wpis, po Polsku post to wpis :D
Awatar użytkownika
SaH

Dołączenie: 05 Sie 2011, 20:57

Postprzez Sakal » 05 Sie 2011, 21:56

Ja mam numerek 82 i jestem chyba pierwszym polakiem , który się wpisał do tej petycji :D
Awatar użytkownika
Sakal

Następna

Wyślij odpowiedź
12 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ