brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Fabuła Diablo 3.

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
22 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Re: Fabuła Diablo 3.

Postprzez SaH » 25 Sie 2011, 10:57

Dobrze prawisz, jak zawsze :D

Zresztą, że spierzemy tyłki Demonom to wie raczej każdy, ale pranie Anielskich twarzy jest niejako zapowiedziane przez Blizza i to mnie najbardziej nakręca i intryguje. Szczególnie całe dociekanie, czy to Tyrael spadł na Katedrę w Tristam, czy może meteor (ach, te Czarodziejki :D ). Była cała rozprawa o tym, tak dobry rok temu, no i mnie w sumie przekonali, że to Tyrael, strącony przez Imperiusa. Tego to bym sprał z chęcią :D

A układa się to w całość. Jeżeli Tyraela strącili, mógłby to być znak do Najazdu z Piekieł. W końcu kiedy nie zaatakować, jak w momencie podziału obozu wroga? W dodatku może istnieć swoisty wyścig o to, kto pierwszy podporządkuje ludzkość, Niebiescy czy Czerwoni. Tym bardziej, jak słusznie zauważasz, ludzie to tacy chłopcy do bicia nie byli i teraz na pewno nie będą, odkąd Kamienia Świata nie ma....

.... Zapuszczam, a raczej przedłużam swoją brodę do dnia Premiery Diablo 3 :D skoro dali taki konkurs, to już wiem, że na święta mało z rodziną posiedzę przy stole :D
Awatar użytkownika
SaH

Dołączenie: 05 Sie 2011, 20:57

Re: Fabuła Diablo 3.

Postprzez Ramsey » 25 Sie 2011, 16:03

Nie sądzę by Tyrael został jak to nazwiesz "strącony" aczkolwiek może być w tarapatach. Jedyny Archanioł z jakim myślę możemy walczyć to Imperius Archanioł Wojny to chyba on się pojawia na koncept artach, albo pozostali dwaj co byli za zniszczeniem Sanktuarium.

Poza tym wątpię by Blizzard zaryzykował i skorumpował Tyraela albo zrobił mu w jakikolwiek sposób krzywdę. Ma olbrzymią rzeszę fanów, właściwie nie znam ani jeden osoby która by go nie lubiła. Jest pozytywną postacią i sprawia, że walczenie po dobrej stronie jest naprawdę cool.

Gdyby coś z nim zrobili byłby olbrzymi bunt wśród fanów. Za bardzo jest kochany przez ludzi i obok Caina jest jedną z tych właśnie wiążących postaci. Raczej za kozła ofiarnego wrzucą kogoś do kogo ludzie nie są przywiązani.

Wciąż nie mogę przeboleć co zrobili z Thrallem z WoW'a. Z poczciwego lidera orków co stworzył im nowy dom i powrót do tradycji, - Mary Sue.

Powinni się nauczyć na błędach i pozostawić Tyraela takim jaki jest.
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
22 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ