brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Diablo 3 po polsku ?

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
20 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Diablo 3 po polsku ?

Postprzez -=AZiMUT=- » 31 Lip 2011, 18:01

Jak sądzicie wyjdzie diablo 3 po polsku ? :) Fajnie by było bo trochę bym się załamał jak by nie zrobili lektora polskiego :cry:
Awatar użytkownika
-=AZiMUT=-

Dołączenie: 29 Lip 2011, 10:35

Re: Diablo 3 po polsku ?

Postprzez Sakal » 31 Lip 2011, 19:55

Powiem ci panie kolego że bez spolszczenia sie nie obejdzie :D ,w poprzedniej części spolczczenie było po części bardzo dobre(przerywniki filmowe i niektórzy npc) , a po części takie średnie(prawie cała reszta)
I ja po prostu NIE MOGĘ sobie wyobrazić Tyraela mówiącego po angielsku , w poprzedniej części polski Tyrael miał lepiej podłożony głos od angielskiego , zresztą co tu będe gadał sami zobaczcie! :

Polski Tyrael:
http://www.youtube.com/watch?v=I8qQMRypPD4
Tutaj pan Mikołaj Muller bardzo wczuł się w role Tyraela i potraktował powarznie swą role w odróznieniu do angielskiego osobnika i efekt był mistrzowski , ten jego głos i to co mówi dosłownie kipi epickością , a sławne :,,Nie , nie czyń tego '' swą epickością zapiera dech w piersiach :)

Angielski Tyrael:
http://www.youtube.com/watch?v=aXkrdtL4RV4 tu aktor tylko odczytał swą role bez uczuć i emocji , żeby tylko miec to za sobą , nawet do piet nie dorasta panu Mikołajowi 8-)

Podsumuwując:
Polski Tyrael-epickość i mistrzostwo! Polak potrafi!
Angielski Tyrael-Dno , hahahahahaha :D

Zresztą jeśli Starcrafta II spolczczyli całkowicie to z Diablo bedzie tak samo :)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez -=AZiMUT=- » 31 Lip 2011, 22:48

E to lipa trochę ale myślę, że chyba będzie lektor pl bo w starcrafcie 2 dali 8-)
Awatar użytkownika
-=AZiMUT=-

Postprzez Drizzt » 01 Sie 2011, 13:00

Ja powiem tak już można zamawiać D3 ale nie zrobiłem tego właśnie ze względu na to ze nie wiem czy będzie po polsku :) tez czekam z niecierpliwością na D3 i zamówię dopiero jak będę pewny ze będzie po polsku jestem polakiem to chce grac w gry co są po polsku:) mam tylko nadzieje ze polska wersja wyjdzie razem z premiera a nie ze będzie 3ba czekać kilka miesięcy na polska. Zgadzam się tu z kolego starcrafta 2 tez dali po polsku to myślę ze i D3 zrobią.
Drizzt

Dołączenie: 01 Sie 2011, 12:49

Postprzez -=AZiMUT=- » 01 Sie 2011, 14:30

Drizzt podasz stronkę gdzie można zamawiać D3 ? :D
Awatar użytkownika
-=AZiMUT=-

Postprzez marcin » 01 Sie 2011, 14:40

-=AZiMUT=- napisał(a):Drizzt podasz stronkę gdzie można zamawiać D3 ? :D

Wpisz sobie w Google: "diablo 3 sklep" i w ten sposób będziesz mógł przebierać w ofertach.
Nie mniej jednak polecam poczekać aż gra wyjdzie i dopiero wtedy zamówić grę.
Awatar użytkownika
marcin

Dołączenie: 13 Gru 2009, 22:16

Postprzez -=AZiMUT=- » 01 Sie 2011, 14:48

Wpisz sobie w Google: "diablo 3 sklep" i w ten sposób będziesz mógł przebierać w ofertach.
Nie mniej jednak polecam poczekać aż gra wyjdzie i dopiero wtedy zamówić grę.

Marcinie też tak uważam. Lepiej poczekać bo nie wiadomo czy D3 PL będzie, ale bądźmy pełi optymizmu :)
Awatar użytkownika
-=AZiMUT=-

Postprzez Ajantis » 01 Sie 2011, 15:16

Panowie, ogarnijcie się. Wydaje wam się, że dzisiaj polski dystrybutor może sobie pozwolić na tak kolosalny błąd jakim byłoby wydanie tylko angielskiej wersji? Na 200% D3 będzie po polsku, ludki z CD Projektu nie są głupi.
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez Drizzt » 02 Sie 2011, 00:35

http://www.ultima.pl/search.php?search= ... &pricemax=

tu można zamawiać diablo 3 ale ja bym się wstrzymał do konkretów na temat D3
Drizzt

Dołączenie: 01 Sie 2011, 12:49

Postprzez Sakal » 02 Sie 2011, 01:28

Ja Diablo III czy będzie zdubbingowane czy nie i tak kupie , tam gdzie jak zawsze kupuje gry czyli w Tesco :D (kupowanie przez internet to dla mnie kosmos :p).Mimo wszystko jak Diablo III nie będzie zdubbingowane już nie odczuje tego smaczku i me wrażenia z gry nie będą już tak wielkie.Pamiętacie jak w Diablo II , gdy złamaliście wszystkie pieczęcie sanktuarium chaosu i po pokonaniu Lorda de Seisa(ostatni boss przed diablo) usłyszeliście iście demoniczny,nieczysty i mroczny głos : ,,doszedłeś tak daleko tylko po to by umrzeć :evil: '' i co robi wrażenie no nie? :D A teraz pomyślcie że grając pierwszy raz usłyszycie głos Diablo po angielsku,no i co różnica jest nie? :)
Jak widzicie Diablo III bez polskiego dubbingu dla polaków nie zrobi już tak wielkiego wrażenia 8-)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Następna

Wyślij odpowiedź
20 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ