brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Dyskusje o Diablo 3

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Buildy postaci

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat Diablo.
Wyślij odpowiedź
17 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Buildy postaci

Postprzez Pierek » 05 Gru 2010, 21:44

Hej. Mam nadzieje że ta gra wkoncu wyjdzie i nie trzeba bedzie czekac na nią długo, mam nadzieje ze bedzie przed niz wskazywalaby ta plotka. Ale pomimo tego ja juz mam swój pomysł na builda :) mam zamiar grac barbem ale opisze builda jesli tez cos powiecie na ten temat :) macie jakies ciekawe rozwiązania dla postaci? Pozdrto
Awatar użytkownika
Pierek

Dołączenie: 28 Paź 2010, 01:12

Re: Buildy postaci

Postprzez Pierek » 06 Gru 2010, 17:52

no dobra skoro nikt n ie chce gadać to moj barb bedzie wygladal nastepująco (jesli bedzie mozna i nie zmienie zdania):
1 skill: Cleave
2:Ground Stomp
3:Frenzy lub Revenge
4:Leap Attack
5:Seismic Slam
6:Taunt
7:nie jestem pewnien tutaj
Awatar użytkownika
Pierek

Postprzez domin0920 » 06 Gru 2010, 18:24

Pogdybać zawsze można chociażby dlatego żeby się dowiedzieć co myślą inni:P Ale robienie builda przed wyjściem gry, kiedy nie wiadomo jeszcze jakie obrażenia itp. zadaje wybrany skill jak dla mnie mija się z celem:P Build swoją drogą ale warto by też uwzględnić runy, które można będzie dołożyć do każdej umiejętności co diametralnie zmienia postać rzeczy.
Awatar użytkownika
domin0920

Dołączenie: 05 Wrz 2010, 15:12

Postprzez Pierek » 06 Gru 2010, 22:41

no tak wiem ze np po obrażeniach ale np =wyobraź sobie jeżeli otacza cie grupa potworków walniesz ground stomp, oszołomisz wszystkich to potem cleave i ścinasz 5 głów na raz :D wiem, teraz taki build to robię przecież na podstawie wizualnej i to co widziałem w gamplayach :)
Awatar użytkownika
Pierek

Postprzez domin0920 » 07 Gru 2010, 19:06

Hmm mnie jakoś postać barbariana nigdy nie przekonywała do siebie:P Swoją drogą mnie najbardziej ciekawi skill czarodziejki tzn. "pułapka czasu" zwalniająca pociski, gdy w nią wlecą itd. O ile inne umiejętności jestem w stanie jakoś sobie wyobrazić o tyle nie mam w ogóle pomysłu jak runy miałoby to zmienić... Trochę wybiegłem poza temat, miało być o buildach, a wyszły na jaw moje przemyślenia:P
Awatar użytkownika
domin0920

Dołączenie: 05 Wrz 2010, 15:12

Postprzez FacelessOne » 07 Gru 2010, 19:16

Ja planuje zrobić Barba jako typowego obrażeniowca, a w przypadku Mnicha władować co się da żeby zwiększyć jego szybkość poruszania:D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Suqub » 08 Gru 2010, 22:02

Co do Mnicha również mam takie plany :) Pasują do tego rękawice bojowe, ale laska fajniej wygląda :P Zastanawiam się jeszcze nad Szamanem, ale to się okaże :) A i tak pewnie zrobię po jednej postaci z każdej klasy :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez FacelessOne » 08 Gru 2010, 22:11

Ja na pewno zagram Mnichem, Barbem, Szamanem i Czarodziejką... Łowczyni mnie jakoś nie przekonuje, dla przykładu Amazonką grałem raz 5 minut :D. Powtórzę się, ale najbardziej czekam na Mnicha, mam nadzieje że mnie nie zawiedzie!
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Pierek » 08 Gru 2010, 22:30

Dla mnie świetnie wygląda Barb, moze w porownaniu do innych postaci jego umiejętności są mniej wizualne, ale z pewnością jest to najpotężniejsza postac w d3! :D kurrrrrrrrde nie moge sie doczekac naszych forumowych pojedynkow pvp AHHHHHHH
Awatar użytkownika
Pierek

Postprzez FacelessOne » 08 Gru 2010, 22:33

Wszystko przed nami, ale można już założyć ze stworzymy własną ligę i najlepsi będą w klanie DiabloPortal :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Następna

Wyślij odpowiedź
17 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powróć do Dyskusje o Diablo 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ