Hej. Mam nadzieje że ta gra wkoncu wyjdzie i nie trzeba bedzie czekac na nią długo, mam nadzieje ze bedzie przed niz wskazywalaby ta plotka. Ale pomimo tego ja juz mam swój pomysł na builda mam zamiar grac barbem ale opisze builda jesli tez cos powiecie na ten temat macie jakies ciekawe rozwiązania dla postaci? Pozdrto
no dobra skoro nikt n ie chce gadać to moj barb bedzie wygladal nastepująco (jesli bedzie mozna i nie zmienie zdania): 1 skill: Cleave 2:Ground Stomp 3:Frenzy lub Revenge 4:Leap Attack 5:Seismic Slam 6:Taunt 7:nie jestem pewnien tutaj
Pogdybać zawsze można chociażby dlatego żeby się dowiedzieć co myślą inni:P Ale robienie builda przed wyjściem gry, kiedy nie wiadomo jeszcze jakie obrażenia itp. zadaje wybrany skill jak dla mnie mija się z celem:P Build swoją drogą ale warto by też uwzględnić runy, które można będzie dołożyć do każdej umiejętności co diametralnie zmienia postać rzeczy.
no tak wiem ze np po obrażeniach ale np =wyobraź sobie jeżeli otacza cie grupa potworków walniesz ground stomp, oszołomisz wszystkich to potem cleave i ścinasz 5 głów na raz wiem, teraz taki build to robię przecież na podstawie wizualnej i to co widziałem w gamplayach
Hmm mnie jakoś postać barbariana nigdy nie przekonywała do siebie:P Swoją drogą mnie najbardziej ciekawi skill czarodziejki tzn. "pułapka czasu" zwalniająca pociski, gdy w nią wlecą itd. O ile inne umiejętności jestem w stanie jakoś sobie wyobrazić o tyle nie mam w ogóle pomysłu jak runy miałoby to zmienić... Trochę wybiegłem poza temat, miało być o buildach, a wyszły na jaw moje przemyślenia:P
Co do Mnicha również mam takie plany Pasują do tego rękawice bojowe, ale laska fajniej wygląda Zastanawiam się jeszcze nad Szamanem, ale to się okaże A i tak pewnie zrobię po jednej postaci z każdej klasy
Ja na pewno zagram Mnichem, Barbem, Szamanem i Czarodziejką... Łowczyni mnie jakoś nie przekonuje, dla przykładu Amazonką grałem raz 5 minut . Powtórzę się, ale najbardziej czekam na Mnicha, mam nadzieje że mnie nie zawiedzie!
Dla mnie świetnie wygląda Barb, moze w porownaniu do innych postaci jego umiejętności są mniej wizualne, ale z pewnością jest to najpotężniejsza postac w d3! kurrrrrrrrde nie moge sie doczekac naszych forumowych pojedynkow pvp AHHHHHHH