Co do umiejętności to myślę, że przydadzą mi się firebomby i taki totem, którym mogę odstraszać hordy, gdy zostanę otoczony.
domin0920 napisał(a):Hmm mnie jakoś postać barbariana nigdy nie przekonywała do siebie:P Swoją drogą mnie najbardziej ciekawi skill czarodziejki tzn. "pułapka czasu" zwalniająca pociski, gdy w nią wlecą itd. O ile inne umiejętności jestem w stanie jakoś sobie wyobrazić o tyle nie mam w ogóle pomysłu jak runy miałoby to zmienić... Trochę wybiegłem poza temat, miało być o buildach, a wyszły na jaw moje przemyślenia:P

snooker napisał(a):ciekawe, może na przyklad być cos takiego ze jakas runka spowoduje ze nie tylko beda spowolniane pociski ale na przyklad jak wejdzie ktos do tej sfery ( np baba ) to beda mu zadawane obrazenia lub cos w tym stylu.
snooker napisał(a):Odnośnie postaci, to wam gwarantuje ze wszyscy tutaj zagraja kazda postacia ;D tam nie bedzie dylematow takich jak teraz w d2 ze a zagram sobie ta postacia a tej nie ruszam bo mi sie niechce ;p
Suqub napisał(a):Dokładnie @ithen trzeba stworzyć build pod własny styl walki i to zapewnia mnogość możliwości jakie dostarcza nam Blizz. Tylko pytanie brzmi, czy starczy nam życia na stworzenie buildu dopasowanego do Nas.

snooker napisał(a):
Odnośnie postaci, to wam gwarantuje ze wszyscy tutaj zagraja kazda postacia ;D tam nie bedzie dylematow takich jak teraz w d2 ze a zagram sobie ta postacia a tej nie ruszam bo mi sie niechce ;p
Pytanie tylko brzmi jaka wybierzemy pierwsza postac ;p
snooker napisał(a):Moja rada na builda? Stwórz własnego, unikatowego, a nie kopiuj innych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość