brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  DiabloPortal - Newsy

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

D3 - wielkie zmiany

Dyskusje związane z newsami zamieszczanymi na portalu.
Wyślij odpowiedź
51 posty(ów) • Strona 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

D3 - wielkie zmiany

Postprzez FacelessOne » 01 Sie 2011, 12:24

Wątek poświęcony zmianom wprowadzonym zarówno w fabule jak i mechanice gry 1 sierpnia 2011.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Re: D3 - wielekie zmiany

Postprzez Ajantis » 01 Sie 2011, 17:32

Jak dobrze kojarzę, to wprowadzono handel itemkami za real kasę. Panowie, odpalajcie swoje boty!
"Jesteśmy jedynie małymi pakietami w tym Internecie życia..."

www.war-masters.org ::: Klan War Masters - razem od 2000 roku
www.youtube.com/user/ajantispl ::: Pierwszy polski vlog o Diablo 3
Awatar użytkownika
Ajantis

Dołączenie: 06 Mar 2011, 13:52
Miejscowość: Sosnowiec
  • Strona WWW

Postprzez FacelessOne » 01 Sie 2011, 19:18

Heh to nie będzie takie proste, na razie mało wiadomo o domach aukcyjnych, ale boty nie wchodzą w grę:P
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Suqub » 01 Sie 2011, 19:46

"Chopaku" to nie te czasy :P Nie sądzę aby boty dały się uruchomić :P A jeżeli już to na 100% już są systemy zapobiegające "citowaniu". A co do handlu. Dość ciekawe i innowacyjne rozwiązanie. Sam pomysł jest niekonwencjonalny. Jeżeli ten "dom aukcyjny" będzie działał na zasadzie allegro czy innego amozona, Blizzard w ten sposób będzie rekompensował to, że D3 będzie bez abonamentu :) Bardzo pomysłowe rozwiązanie, w 100% popieram.
Odnośnie banerów, do końca nie rozumiem o co w tych chodzi... Ma służyć tylko i wyłącznie do ściągania kolegi :?: Co najmniej dziwne. Ale najgorsze z tego jest to, że baner Mnich jest najbrzydszy :!: :P
Atrybuty i umiejętności...
Hmm, można się nad tym głębiej zastanowić. Czy faktycznie, aż w tak dużym stopniu było możliwe "przechowywanie" pkt na później :?: Myślę, że tutaj jest jakieś drugie dno :P
Ciągnąc ten temat. Nie wiem czy ominąłem czy nie zrozumiałem. Atrybuty w wcześniej nam znanej formie zostały zmienione czy pozostały :?:
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Re: D3 - wielkie zmiany

Postprzez Ajantis » 01 Sie 2011, 22:11

Panowie... 11-12 lat temu Blizzard zarzekał się, że robiąc tryb open i closed wyeliminuje cheaty. I co? Nie da się wyeliminować czitów. Każdy kto myśli inaczej po prostu nie wie jak one działają ;)

Awatar użytkownika
Ajantis

• Strona WWW

Postprzez FacelessOne » 01 Sie 2011, 23:26

Tak, Ajantis ma rację, pomysłowość ludzka nie zna granic.

Co do banerów to mają one symbolizować również rozwój naszej postaci, coś czym będzie można się pochwalić, zamiast tabelki pełnej statystyk i współczynników.

Zmiana system umiejętności jest ciekawa, wydaje mi się że znowu chodzi o uproszczenie, stworzenie gry bardziej strawnej dla ludzi, którzy nie mieli nigdy wcześniej kontaktu z Diablo1&2, a takich niewiernych jest wielu, nie zapominajmy Blizzard ma na celu zarobienie kasy na D3, szczególnie że gra nie ma abonamentu.

Dom aukcyjny z itemami za prawdziwą kasę to tylko legalizacja procederu, który jest bardzo popularny, Blizzard będzie miał kontrolę oraz dodatkowo zysk nad tego typu operacjami.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Sakal » 01 Sie 2011, 23:27

Mnie ciekawi bardzo jak ten nowy system umiejętności sie sprawdzi :geek: ale najbardziej ciekawi mnie to jaka religia panuje w Diablo III , przecierz pod koniec drugiej części przed zniszczeniem kamienia świata widzieliśmy jak Tyrael się modli ale czy ktoś słyszał o Bogu? :ugeek:
Ale skoro ci co testowali alphe i grali tym nowym systemem umiejętności i nie narzekali to oznacza że gra wygląda naprawde świetnie :)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez FacelessOne » 01 Sie 2011, 23:40

Własne zdanie na temat zmian każdy wyrobi sobie dopiero po tym jak zagra w Diablo 3.

Odnośnie religii w D3, można powiedzieć że nie ma żadnej... w Diablo 1 były silne nawiązania głównie do katolicyzmu, w D2 pojawił się krzyż na kilku symbolach skili Paladyna, a w Diablo 3 mamy Mnicha "świętego wojownika", który wyznaje tysiąc jeden bogów, czyli tak naprawdę nic :D
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Ajantis » 02 Sie 2011, 00:29

Religia w Diablo chyba nie ma żadnego odpowiednika religii w normalnym świecie. Takie moje małe imho, chociaż podobieństwa zaiste są.

BTW Sakal mogę zapytać co przyświecało Ci umieszczając fragment psalmu w sigu?

Awatar użytkownika
Ajantis

• Strona WWW

Postprzez Sakal » 02 Sie 2011, 01:13

gra Diablo ma najwięcej wspólnego z nasza religią chyba z pośród wszystkich gier :) Ale jednak pozostaje jedna nierozwiązana , nurtująca wiele osób i kwestia zwiazana z fabułą diablo.A mianowcie chodzi o to co mówił Tyrael przed zniszczeniem kamienia świata.Może odprawiał zaklęciami rytuały , bądź się modlił jeśli tak do kogo? Do Boga? Innosa? Imperatora ? o to jest pytanie :geek:

Btw: Ajantis ależ oczywiście ;) to mój ulubiony cytat z biblii :) , mówi o tym że żadnego zła się nie ulęknę , bo Bóg jest przy mnie.Jest troche mroczny i pasuje do wojownika walczącego ze złem i demonami :)
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Następna

Wyślij odpowiedź
51 posty(ów) • Strona 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Powróć do DiabloPortal - Newsy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ