brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Diablo 1

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Diablo mobile

Wasze rozważania na temat Diablo 1.
Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Diablo mobile

Postprzez KAPITAN BOMBA » 04 Wrz 2010, 00:46

Grał ktos z was?

Ja niestety nie mam telefony spełniającego wymagania sprzętowe, ale w najbliższym czasie wymienię.

tutaj notka odnośnie projektu:

Wymagania: WM5-6 QVGA, VGA
Opis: Diablo Dark Fantasy tematyce Fabularna gra stworzona przez Blizzard North i wydana przez Blizzard Entertainment w dniu 30 listopada 1996.

Story
Wikipedia (dla każdego, kto mieszka w ogromnej skale i jakoś nigdy nie słyszałem o Diablo)
Diablo Dark Fantasy tematyce Fabularna gra stworzona przez Blizzard North i wydana przez Blizzard Entertainment w dniu 30 listopada 1996.
Ustaw w fikcyjnym Królestwa Khanduras (znajduje się w świecie fantasy z serii Diablo Sanktuarium), Diablo gracz ma przejąć kontrolę nad samotnym bohaterem jak on bitew do uwolnienia świata od tytułowego Pana Terroru. Pod miasto Tristram, przejazdy gracza przez szesnaście poziomów lochu na końcu stają twarzą w twarz z Diablo i jego sługusów demona.
To jest PODŁA reklama! - nie klikaj jeżeli nie chcesz nie klikaj
[/center]
KAPITAN BOMBA

Dołączenie: 28 Sie 2010, 16:35

Re: Diablo mobile

Postprzez Mr Olo » 26 Wrz 2010, 21:55

Niestety nie grałem, ale z chęcią bym pograł w D1, lub D2 na telefonie.
Fajnie gdyby wydali jakąś wersję, przykładowo na androida, zakupiłem ostatnio xperia 10, a ten telefonik ma ~300mb ram i 1Ghz procka więc bym pograł.
Może kiedyś ktoś zrobi jakieś "małe demko".
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Re: Diablo mobile

Postprzez malami » 15 Lis 2010, 12:07

Hmm ciekawe, chciałabym pograć w to :) Teraz dotykowe panele w telefonach to istny zżeracz czasu na zajęciach na uczelni :D Z każdą minutą nie mogę jeszcze bardziej oderwać się od głupawych gierek :P Wiem również, że istneije Starcraft na komórkę. Grał ktoś z Was w to może ?
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Wyślij odpowiedź
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Powróć do Diablo 1

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ