brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Diablo Dzieła

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Wasza twórczość - filmy.

Koncept Art, Avatary itp.
Wyślij odpowiedź
21 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Wasza twórczość - filmy.

Postprzez Mr Olo » 13 Lis 2010, 15:20

Nie muszę chyba opisywać przeznaczenia tematu, więc od razu przejdę do rzeczy.

Będę robił co jakiś czas filmy, informacje w nich zawarte pochodzą z diabloportal.pl ;)

To pierwsza produkcja :geek: .

Z chęcią narażam się na krytykę, rady i pochwały :roll: .
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Re: Wasza twórczość - filmy.

Postprzez FacelessOne » 13 Lis 2010, 15:40

Dobry filmik, jedyne co może przeszkadzać to ten mechaniczny głos, ale o tym już rozmawialiśmy... chyba, że znajdzie sie ktoś kro zna Pana Marka Konrada, Pan Marek na pewno to świetnie przeczyta!

Filmik wrzucimy również na oficjalny kanał youtube DiabloPortal.pl
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Mr Olo » 13 Lis 2010, 18:03

Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Postprzez FacelessOne » 13 Lis 2010, 22:03

Naprawdę fajny filmik.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Mr Olo » 13 Lis 2010, 23:06

Cieszę się, że jest ok. Zrobię o Mnichu za 2 dni może, lub trochę więcej.
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Postprzez Suqub » 14 Lis 2010, 09:23

Mr Olo zdecyduj się. Jesteś grafikiem czy twórcą filmów :D A tan na serio fajny pomysł tylko ten lektor... Może jak kupie do pracy syntezator Ivona2 to coś pomogę ;) Tylko nie wiem dokładnie kiedy to nastąpi :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Mr Olo » 14 Lis 2010, 14:28

Suqub napisał(a):Mr Olo zdecyduj się. Jesteś grafikiem czy twórcą filmów :D A tan na serio fajny pomysł tylko ten lektor... Może jak kupie do pracy syntezator Ivona2 to coś pomogę ;) Tylko nie wiem dokładnie kiedy to nastąpi :P

A myślisz, że jakiej wersji używam? . . . Mam Ivona2, też myślałem, że efekt będzie lepszy. Przykro nic nie zrobię, chciałem zostać lektorem, ale usłyszałem, że się nie nadaję :?
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Postprzez Suqub » 14 Lis 2010, 21:26

Łoooo przykładowe syntezatory mowy "wyglądają" lepiej :P Ale i tak będę to musiał wrzucić na stronę :) Wymogi :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez malami » 15 Lis 2010, 16:53

Ta ivona 2 to i tak zdecydowanie lepiej brzmi niż poprzednia jej wersja. Ale mimo wszystko lepszy zdecydowanie byłby prawdziwy lektor, nawet może osoba, która pochodzi z naszego portalu ;) Tak czy siak życzę powodzenia przy kolejnych filmikach. Jak mój kolega stworzy filmik dla swojego portalu to również go Wam przedstawię bo z tego co mi opowiadał zapowiada się kosa! :)

Mógłbyś dodać trochę fajniejsze efekty do tych filmików i dać normalne logo diabloportal.pl :) Jak chcesz mogę ci przesłać tutorial jak w photoshopie stworzyć napis do diablo 3 :) a konkretniej sam tekst. I dobrze byłoby umieścić go w prawym górnym rogu tak aby spełniał funkcję ikonki jak w telewizji.
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez Mr Olo » 15 Lis 2010, 17:15

malami napisał(a):Ta ivona 2 to i tak zdecydowanie lepiej brzmi niż poprzednia jej wersja. Ale mimo wszystko lepszy zdecydowanie byłby prawdziwy lektor, nawet może osoba, która pochodzi z naszego portalu ;) Tak czy siak życzę powodzenia przy kolejnych filmikach. Jak mój kolega stworzy filmik dla swojego portalu to również go Wam przedstawię bo z tego co mi opowiadał zapowiada się kosa! :)

Mógłbyś dodać trochę fajniejsze efekty do tych filmików i dać normalne logo diabloportal.pl :) Jak chcesz mogę ci przesłać tutorial jak w photoshopie stworzyć napis do diablo 3 :) a konkretniej sam tekst. I dobrze byłoby umieścić go w prawym górnym rogu tak aby spełniał funkcję ikonki jak w telewizji.

Wszelkie tutoriale mile widziane, wyślij go na pw.

Tak, wszyscy wiemy, że lektor był by lepszy niż sztuczna ivona, ale cóż. . . ma ktoś tutaj dobry głos, dykcje i resztę umiejętności "lektorskich"?
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Następna

Wyślij odpowiedź
21 posty(ów) • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Diablo Dzieła

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ