Będę robił co jakiś czas filmy, informacje w nich zawarte pochodzą z diabloportal.pl
To pierwsza produkcja
Z chęcią narażam się na krytykę, rady i pochwały

Suqub napisał(a):Mr Olo zdecyduj się. Jesteś grafikiem czy twórcą filmówA tan na serio fajny pomysł tylko ten lektor... Może jak kupie do pracy syntezator Ivona2 to coś pomogę
Tylko nie wiem dokładnie kiedy to nastąpi
malami napisał(a):Ta ivona 2 to i tak zdecydowanie lepiej brzmi niż poprzednia jej wersja. Ale mimo wszystko lepszy zdecydowanie byłby prawdziwy lektor, nawet może osoba, która pochodzi z naszego portaluTak czy siak życzę powodzenia przy kolejnych filmikach. Jak mój kolega stworzy filmik dla swojego portalu to również go Wam przedstawię bo z tego co mi opowiadał zapowiada się kosa!
Mógłbyś dodać trochę fajniejsze efekty do tych filmików i dać normalne logo diabloportal.plJak chcesz mogę ci przesłać tutorial jak w photoshopie stworzyć napis do diablo 3
a konkretniej sam tekst. I dobrze byłoby umieścić go w prawym górnym rogu tak aby spełniał funkcję ikonki jak w telewizji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość