brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Czarodziejka

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Umiejętności czarodziejki

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
29 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Re: Umiejętności czarodziejki

Postprzez Mr Olo » 02 Lis 2010, 21:55

FacelessOne napisał(a):Tak czy siak, scena na arenie kiedy czarodziejka rzuca wpierw meteor a następnie na nadbiegającego Barba spowolnienie, przez które nie jest wstanie uciec w porę przed uderzeniem meteorytu jest po prostu wspaniała!

Każda klasa będzie posiadać "dobry hak" i odpowiednie połączenie umiejętności dużo da w rozgrywce, tylko trzeba będzie dużo rozwikłać...
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez FacelessOne » 02 Lis 2010, 22:15

Tylko, że z relacji gości, którzy grali na Arenach to właśnie głównie Czarodziejka najczęściej zostawał na polu bitwy żywa, kiedy reszta gryzła już ziemię.
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez Mr Olo » 02 Lis 2010, 23:47

FacelessOne napisał(a):Tylko, że z relacji gości, którzy grali na Arenach to właśnie głównie Czarodziejka najczęściej zostawał na polu bitwy żywa, kiedy reszta gryzła już ziemię.

Czemu nie piszesz czarodziej ;) ?
Czadziej ma moc PvP, racja, przynajmniej tyle widać. To pewnie będzie zrewanżowanie wbijaniem poziomu ciężej niż inne klasy.
Awatar użytkownika
Mr Olo
Rzemieślnik

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 18:50

Postprzez Suqub » 03 Lis 2010, 09:25

Możliwe. Jednak dlaczego nie jest pokazany Mnich :!: :?: Zostały pokazane wszystkie inne klasy tylko nie on. Nie powiem, ale czuję lekki niedosyt :P
Ujrzeć gwiazdy nocą :)
Awatar użytkownika
Suqub

Dołączenie: 31 Sie 2010, 07:53
Miejscowość: Włocławek

Postprzez FacelessOne » 12 Lis 2010, 21:39

Mr Olo napisał(a):
FacelessOne napisał(a):Tylko, że z relacji gości, którzy grali na Arenach to właśnie głównie Czarodziejka najczęściej zostawał na polu bitwy żywa, kiedy reszta gryzła już ziemię.

Czadziej ma moc PvP, racja, przynajmniej tyle widać. To pewnie będzie zrewanżowanie wbijaniem poziomu ciężej niż inne klasy.

Każda klasa ma swoje zalety i wady, Czarodziejka przypomina mi pewien bulid, który robiłem w NWN, dokładnie czarownik + pal + łotr, niesamowicie wysoki pancerz,( bohater prawie niemożliwy do trafienia, poza oczywiście dobrym wojem z wysokim ab), mas czarów ofensywnych, jedyną wadą był mizerny wręcz poziom życia, przy trafieniu krytycznym postać była na skraju życia. Podobnie zresztą ma być z Mnichem, szybki, ofensywny, ale nie tak wytrzymały jak Barb, ma nadrabiać szybkością, dzięki której będzie można unikać poważnych obrażeń. Dzięki takim zależnością gra nabiera kolorytu i pozwala na stosowanie różnorodnych taktyk!
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez malami » 15 Lis 2010, 11:35

FacelessOne napisał(a):
Mr Olo napisał(a):

Każda klasa ma swoje zalety i wady, Czarodziejka przypomina mi pewien bulid, który robiłem w NWN, dokładnie czarownik + pal + łotr, niesamowicie wysoki pancerz,( bohater prawie niemożliwy do trafienia, poza oczywiście dobrym wojem z wysokim ab), mas czarów ofensywnych, jedyną wadą był mizerny wręcz poziom życia, przy trafieniu krytycznym postać była na skraju życia. Podobnie zresztą ma być z Mnichem, szybki, ofensywny, ale nie tak wytrzymały jak Barb, ma nadrabiać szybkością, dzięki której będzie można unikać poważnych obrażeń. Dzięki takim zależnością gra nabiera kolorytu i pozwala na stosowanie różnorodnych taktyk!

Tak jak mówisz jest to chyba jeden z najlepszych buildów w czarkę, jednak musimy wziąć pod uwagę, że takiego czegoś niestety nie będziemy robili w Diablo 3 ponieważ punkty życia każdej postaci będą automatycznie przydzielane do naszego bohatera, chyba, że jest coś czego nie pamiętam ?
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez FacelessOne » 15 Lis 2010, 17:56

Tak z automatu będą rosły cechy, a wymieniony wyżej bulid robiłem w grze Neverwinter Nights 1
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Postprzez Ramsey » 02 Sie 2011, 14:39

FacelessOne napisał(a):Tak czy siak, scena na arenie kiedy czarodziejka rzuca wpierw meteor a następnie na nadbiegającego Barba spowolnienie, przez które nie jest wstanie uciec w porę przed uderzeniem meteorytu jest po prostu wspaniała!

Albo jak innych czarodziej rzucił meteor a ten z przeciwnej drużyny próbował uciec a barb go z powrotem pod meteor łańcuchem przyciągnął xD.

Wizard na początku bardzo mi się spodobał właśnie przez kompletnie nowy zestaw umiejętności. Ale jednak To Wd jest moim faworytem, nie wiem czy monk czy wizard będzie drugim wyborem ( a może barb?).
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez HonestuS » 10 Sie 2011, 13:38

Ja wiem ze wypróbuje ta klasę i zawsze będę ją miał w pogotowiu ^^
Ale i tak DH jest moim głównym wyborem wiec sie będę go trzymał :D
Image
HonestuS

Dołączenie: 01 Maj 2011, 13:25

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
29 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Czarodziejka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ