brak
punktów
brak
Witaj, Gościu.
Zachęcamy do rejestracji i korzystania z Forum.

Jesteś w:   Forum strona główna  ‹  Diablo 3  ‹  Klasy Postaci  ‹  Barbarzyńca

Wyszukiwarka:  

Zaawansowane wyszukiwanie

Power Barbarzyńcy

Wasze zdanie na temat danej klasy.
Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Re: Power Barbarzyńcy

Postprzez FacelessOne » 12 Lis 2010, 21:44

Cytując twórców Diablo 3, Barbarzyńca pozostał w Diablo 3 ponieważ uznano, że można ta klasę zrobić jeszcze lepszą i nie chodzi o bulidy, albo wyższość nad innymi klasami, po prostu Barb ma potencjał, którego w D2 w pełni nie wykorzystano. I dlatego właśnie w Diablo 3 nie zobaczymy Nekromanty, ponieważ w Diablo 2 ta klasa jest wręcz doskonała, i jedyne co mogli by zrobić goście z Blizzarda to próbować dogonić ideał z D2, co było by trudne i w sumie nie wniosło by nic nowego do gry, to samo najpewniej dotyczy również Paladyna. Należy zdać sobie również sprawę, że Diablo 3 ma odpowiadać potrzebą współczesnych graczy a nie tylko być przeniesionym D2 do 3d!
Image
Awatar użytkownika
FacelessOne

Dołączenie: 27 Lis 2009, 20:42

Postprzez malami » 15 Lis 2010, 11:38

FacelessOne napisał(a):Cytując twórców Diablo 3, Barbarzyńca pozostał w Diablo 3 ponieważ uznano, że można ta klasę zrobić jeszcze lepszą i nie chodzi o bulidy, albo wyższość nad innymi klasami, po prostu Barb ma potencjał, którego w D2 w pełni nie wykorzystano. I dlatego właśnie w Diablo 3 nie zobaczymy Nekromanty, ponieważ w Diablo 2 ta klasa jest wręcz doskonała, i jedyne co mogli by zrobić goście z Blizzarda to próbować dogonić ideał z D2, co było by trudne i w sumie nie wniosło by nic nowego do gry, to samo najpewniej dotyczy również Paladyna. Należy zdać sobie również sprawę, że Diablo 3 ma odpowiadać potrzebą współczesnych graczy a nie tylko być przeniesionym D2 do 3d!

Dokładnie. Czemu np. Starcraft 2 nie jest idealną grą dla prograczy? Ponieważ Blizzard pomyślał nie tylko o starych wyjadaczach i weteranach rozgrywki ale i o zupełnie nowych casualowych i tych, których przygoda z grami RTS dopiero się rozpoczyna. Nie możemy żądać od Blizzarda wszystkiego co byśmy chcieli bo nie tak gra powinna się rozwijać. Co do Barba moim zdaniem nie posiada aż tak dużego potencjału choć i on i czarodziejka znaleźli się w kolejnej odsłonie ciekaw jestem jak będzie za te kolejne 10 lat jak będzie premiera 4 części o ile będzie :P
Awatar użytkownika
malami

Dołączenie: 26 Paź 2010, 13:32

Postprzez Sakal » 29 Lip 2011, 00:31

Według mnie barbarzyńca to już taki jeden z symbolów Diablo :) To taki pudzian za 25 lat tyle że beż sterydów i odżywek i z jajami wielkości pięści :lol: Sam barbarzyńca jest esencją czystej brutalnej siły , która przemienia całe masy wrogów w salami , mielonkę , schabowe , i kaszankę :D Jak już wiadomo to ten sam barbarzyńca z poprzedniej części , więc grając barbarzyńcą pewnie będzie można często usłyszeć jego wspomnienia jak będzie odwiedzał stare śmieci :)
Ja osobiście mam okropnie dręczący niesamowity dylemat czy grać mnichem czy barbarzyńcą :cry: , no bo w końcu trudno wybrać pomiedzy brutalną siłą miażdżącą wszystko na swej drodze a super odjazdowymi błyskawicznymi ciosami kung fu które łamia kości wrogom
Coż więcej powiedzieć barbarzyńca to kawał chłopa :D
Prawdziwi żołnierze powstają z lojalności, miłości dla sąsiadów i kraju, poczucia obowiązku.
Są oddani służbie dla dobra innych.
Dla ludzi, którzy poświęcają wszystko, aby stać się tym, kim są.
Dla honoru. Dla kraju. Dla towarzyszy...
Awatar użytkownika
Sakal

Dołączenie: 13 Maj 2011, 22:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Ramsey » 05 Sie 2011, 23:39

Ja na pewno wypróbuję Barba po WD, jeszcze Wizard i Mnich wchodził rachubę, najmniej mi się podobał DH.

Bardzo mi się spodobało to co oni zrobili z Barbarzyńcą, ta postać wygląda prze-ciekawie, i czuć że on me dużego powera. W D2 był dla mnie raczej nudną klasą, wolałam Amazonkę i Zabójczynię.

Niestety z tego co wyczytałam, nie będzie to jednak ten sam barbarzyńca co w D2, co sporo odejmuje z postaci moim zdaniem, ale stwierdzili, że nie chcą robić różnicy między wersją żeńską a męską. :?

Ja chyba zagram jednak facetem barbem, kobitka nie jest zła, ale facet bardziej do mnie przemawia. ;)

PS. Czaruś gdzieś się podziałeś? Mam wrażenie, że ty non stop na roleplay jedziesz. :lol:
Awatar użytkownika
Ramsey

Dołączenie: 02 Sie 2011, 13:45

Postprzez HonestuS » 10 Sie 2011, 12:49

Aja pierwszą klasa jaka wypróbuje będzie DH a później sprawdzę Barba i czarodziejkę. WD jest ciekawą postacią ale mnie nie kręci :P coś podobnego do ninji w Conquerze xD
Image
HonestuS

Dołączenie: 01 Maj 2011, 13:25

Poprzednia

Wyślij odpowiedź
25 posty(ów) • Strona 3 z 3 • 1, 2, 3

Powróć do Barbarzyńca

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Copyright © 2009 Diabloportal.pl  |  Wszelkie prawa zastrzezone

Materialy zawarte w serwisie sa objete prawem autorskim.
Ich kopiowanie, powielanie badz rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Home  /  Forum  /  Artykuly  /  Video  /  Galeria  /  Download

News  |  Artykuly  |  Blogi  |  Pliki  |  Video  |  Kody  |  Osiagniecia  |  FAQ